Γηρυόνης: Φωτογραφία σοκ στην Ρόδο – Το σπίτι στο οποίο πνίγηκε η 75χρονη κατάκοιτη

Γηρυόνης: Φωτογραφία σοκ στην Ρόδο – Το σπίτι στο οποίο πνίγηκε η 75χρονη κατάκοιτη

Η κακοκαιρία Γηρυόνης συνεχίζει να προκαλεί τεράστια προβλήματα σε πολλές περιοχές της χώρας. Στην Ρόδο, μια 75χρονη κατάκοιτη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο στο κρεβάτι της, το ύψος του οποίου ξεπέρασε κατά πολύ η στάθμη του νερού. Οι εικόνες από το εξωτερικό του σπιτιού αποκαλύπτουν σε τι ύψος έφτασε το νερό και προκαλούν σοκ. Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη. Βίντεο και φωτογραφίες δείχνουν το αποτέλεσμα της θεομηνίας, με την Χαλκιδική επίσης να δοκιμάζεται.
Ο “Γηρυόνης”… μας πήρε και μας σήκωσε. Μετά τις τεράστιες καταστροφές στην Κινέτα, τον θάνατο δύο ανδρών στο Αντίρριο και μιας κολυμβήτριας στην Κω, τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Δευτέρας, 25.11.2019 και μια 75χρονη γυναίκα από την περιοχή της Ιαλυσού, στην Ρόδο, καθώς το σπίτι της πλημμύρισε και η ίδια δεν μπορούσε να αντιδράσει καθώς ήταν κατάκοιτη. Το νερό ανέβηκε πάνω από το ύψος του κρεβατιού με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Η άτυχη γυναίκα ήταν μόνη της εκείνη την ώρα στο σπίτι. Η σφοδρή κακοκαιρία που μετέτρεψε τους δρόμους σε χειμάρρους ήταν η αιτία που το σπίτι της άρχισε να γεμίζει με νερά. Η ίδια δεν μπορούσε να αντιδράσει καθώς ήταν κατάκοιτη εδώ και χρόνια.

Στο σημείο κλήθηκαν και έφθασαν διασώστες του ΕΚΑΒ που προσπάθησαν να επαναφέρουν στη ζωή την άτυχη ηλικιωμένη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι φωτογραφίες από το σπίτι της άτυχης γυναίκας είναι σοκαριστικές. Στον τοίχο αριστερά, φαίνεται το ύψος στο οποίο “ανέβηκε” το νερό. Η στάθμη του ήταν πολύ πιο ψηλά από το κρεβάτι της…

Γηρυόνης: Στο… έλεός του η Ρόδος!
Στο έλεος του καιρού βρίσκεται ολόκληρο το νησί της Ρόδου απόψε, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν.

Οι δρόμοι στην πόλη αλλά και τα χωριά μας έχουν μετατραπεί σε ορμητικούς χειμάρρους ενώ διακοπές του ρεύματος και υπερχειλήσεις ποταμιών σε Αρχίπολη, Λάρδο έχουν προκαλέσει ανησυχία σε αρκετούς κατοίκους.

Η κατάσταση είναι δύσκολη και οι αρμόδιες υπηρεσίες συνιστούν εξαιρετική προσοχή σε όλους όσους κινούνται στο οδικό δίκτυο εντός ή εκτός της πόλεως Ρόδου.

Δρόμοι και σπίτια έχουν πλημμυρίσει και στην Ιαλυσό ενώ ακόμη και στην πόλη της Ρόδου η κατάσταση κρίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη με το νερό να έχει φτάσει στο ένα μέτρο σε κεντρικούς δρόμους.

Το φωτογραφικό υλικό και τα βίντεο της Ροδιακής αλλά και συμπολιτών μας είναι ενδεικτικά της δοκιμασίας που περνά το βράδυ της Δευτ΄περας, 25.11.2019, το νησί των ιπποτών.

πηγή:newsit.gr
Φωτογραφία από: rodiaki.gr

Γηρυόνης – Δείτε τις απίστευτες εικόνες