Η ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον για τον κορονοϊό που έσπασε κάθε ρεκόρ

Η ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον για τον κορονοϊό που έσπασε κάθε ρεκόρ

Η Τζένιφερ Άνιστον, αν και στο παρελθόν ήταν επιφυλακτική απέναντι στα social media, από τότε που δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram άρχισε να κάνει αναρτήσεις που σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Τα posts της, ωστόσο, δεν είναι ανούσια, αλλά συνήθως σχολιάζουν θέματα της επικαιρότητας και της τέχνης.

Για παράδειγμα, μόλις πριν από 9 ώρες ανέβασε μια φωτογραφία με μάσκα και ήδη έχει συγκεντρώσει πάνω από 5 εκατομμύρια likes. Η λεζάντα σχολιάζει την αμερικανική πολιτική για την πανδημία της COVID-19 με «μπηχτές» στον Τραμπ.

Όπως γράφει, μεταξύ άλλων, η δημοφιλής ηθοποιός: «Καταλαβαίνω ότι οι μάσκες είναι άβολες. Αλλά δεν νομίζετε ότι είναι χειρότερο το γεγονός ότι επιχειρήσεις κλείνουν, δουλειές χάνονται και επαγγελματίες υγείας φτάνουν στην απόλυτη εξάντληση; Και τόσο πολλές ζωές έχουν χαθεί από αυτόν τον ιό γιατί δεν κάνουμε αρκετά».

Η Άνιστον συνεχίζει ως εξής: «Υπάρχουν πολλοί στη χώρα μας που αρνούνται να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την ισοπέδωση της καμπύλης και να μας κρατήσουν ασφαλείς. Κάποιοι ανησυχούν ότι "στερούνται τα δικαιώματά τους” επειδή τους ζητείται να φορέσουν μάσκα. Αυτή η απλή και αποτελεσματική σύσταση πολιτικοποιείται με κόστος σε ανθρώπινες ζωές».

https://www.madata.gr