Η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζεται για τοκετό στο νερό με Ελληνίδα μαιευτήρα

Η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζεται για τοκετό στο νερό με Ελληνίδα μαιευτήρα

Από μέρα σε μέρα αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί η Μέγκαν Μαρκλ και τα μέσα ενημέρωσης της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά και όλου του πλανήτη, μεταδίδουν πληροφορίες για τον επικείμενο τοκετό σε διαρκή ροή.

 Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η Μέγκαν θέλει να γεννήσει στο σπίτι και μέσα στο νερό παρά τις συμβουλές των γιατρών της να "επιλέξει" το μαιευτήριο. Μάλιστα σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η δούκισσα του Σάσεξ προετοιμάζεται για την γέννα με διαλογισμό και γιόγκα.

Αν και η ημερομηνία που θα έρθει στον κόσμο το βασιλικό μωρό δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. στα διεθνή μέσα ακούγεται έντονα ότι πρόκειται για την 28η Απριλίου.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου, η Μαρκλ θα έχει κατά τη διάρκεια του τοκετού στο πλευρό της μία Ελληνίδα γυναικολόγο.

Σύμφωνα με το μίνι βιογραφικό της, στην επίσημη ιστοσελίδα της κλινικής, η Δρ. Μίνα Σαββίδου πήρε το πτυχίο της το 1992 από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Μεταξύ άλλων, μετά την αποφοίτησή της εργάστηκε ως γιατρός στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ξεκίνησε ως ειδικευόμενη στην Μαιευτική και Γυναικολογία στον Βορειοδυτικό Τάμεση στο Λονδίνο.

Το 1998 βραβεύτηκε ως μέλος του Βασιλικού Κολεγίου Μαιευτήρων και Γυναικολόγων και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου το 2004.


www.nooz.gr