Η πριγκίπισσα Χάγια το "έσκασε" - Γιατί εγκατέλειψε τον Σεΐχη του Ντουμπάι;

Η πριγκίπισσα Χάγια το "έσκασε" - Γιατί εγκατέλειψε τον Σεΐχη του Ντουμπάι;

Η έκτη γυναίκα του δισεκατομμυριούχου ηγέτη του Ντουμπάι το "έσκασε", φοβούμενη για τη ζωή της. Η πριγκίπισσα Χάγια Αλ Χουσεΐν πιστεύεται ότι κρύβεται στο Λονδίνο, όπως αναφέρουν πηγές κοντά στην οικογένεια στην Dailymail.

Η πριγκίπισσα, που είναι ετεροθαλής αδελφή του βασιλιά Αμπντουλάχ της Ιορδανίας, θέλει διαζύγιο από τον Σεΐχη του Ντουμπάι, Mohammed Bin Rashid Maktoum. Έφυγε μέσα στη νύχτα με προορισμό την Γερμανία μαζί με τα παιδιά της, την 11χρονη Τζαλίλα και τον 7χρονο Ζαγιέντ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει ζητήσει πολιτικό άσυλο.

Δύο πηγές κοντά στη βασιλική οικογένεια του Ντουμπάι επιβεβαίωσαν ότι η πριγκίπισσα έφυγε από τη χώρα και θέλει διαζύγιο. Όλα αυτά μετά τη φυγή της κόρης του Σεΐχη, πριγκίπισσας Latifa bint Mohammed Al Maktoum, η οποία ζήτησε πολιτικό άσυλο στις ΗΠΑ. Είχε όμως συλληφθεί και έκτοτε εξαφανίστηκε, ενώ θεωρείται ότι βρίσκεται στο Ντουμπάι.

Η πριγκίπισσα Χάγια δεν είχε κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση από τον Μάιο και οι λογαριασμοί της στα social media έχουν παγώσει από τον Φεβρουάριο. Να σημειωθεί ότι έκανε συχνά αναρτήσεις με το φιλανθρωπικό έργο και τις δράσεις της.

πηγή:enikos, madata.gr