Με τον Στ. Αρσένο στο τιμόνι ο Γ.Σ.Αλμυρού στην Γ' Εθνική

Με τον Στ. Αρσένο στο τιμόνι ο Γ.Σ.Αλμυρού στην Γ' Εθνική

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα μέλη της Διοίκησης του Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ μετά από συνεδρίαση σε απαρτία του Διοικητικού Συμβουλίου το βράδυ της Παρασκευής 26 Ιουλίου συναποφάσισαν για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας της ποδοσφαιρικής ομάδας να συστήσουν Διοικούσα Επιτροπή αποτελούμενη από τους Κυρίους Καραζούπη Χρήστο ως Πρόεδρο, Τσιλιό Απόστολο και Παπακωνσταντίνου Γεώργιο ως μέλη

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου θα είναι αρμόδια για θέματα απόκτησης και συμμετοχής αθλητών και προπονητών στην ομάδα, υπεύθυνη για οργανωτικές και αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος, όπως και συγκεντρώσεις δωρεών , χορηγιών, εισφορών από διαφημίσεις, λαχειοφόρων, εισιτηρίων και συνδρομών του συγκεκριμένου τμήματος.

Στα πλαίσια μιας αρμονικής συνεργασίας με την νέα Διοίκηση ανακοινώνει τη συνεργασία μας με τον γνωστό και αγαπητό στο φίλαθλο κόσμο του Αλμυρού προπονητή κύριο Στέλιο Αρσένο ό οποίος έχει προσφέρει και στο παρελθόν από την ίδια θέση με επιτυχημένα αποτελέσματα.

Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας προχωρά στην ανασυγκρότηση και οργάνωση όλων των τμημάτων του και προς αυτή τη κατεύθυνση συγκροτήθηκε η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου, η οποία αποτελείται από τους: Καραζούπη Χρήστο τηλ. 6972098613, Παπακωνσταντίνου Γεώργιο τηλ. 6944426637 και Τσιλιό Απόστολο τηλ. 6986502415 οι οποίοι θα αποτελούν  την επιτροπή μεταγραφών και θα εκπροσωπούν και πολλούς άλλους, μέλη και φίλους που θα συνδράμουν στο έργο της Διοικούσας Επιτροπής.
Ήδη κλείσθηκε προπονητής ο παλιός γνώριμος του Συλλόγου Κος Στέλιος Αρσένος ο οποίος μαζί με τη Διοικούσα, τρέχουν τις μεταγραφές και οργανωτικά θέματα, προκειμένου να καλυφθεί  ο όποιος χαμένος χρόνος.
Στόχος της Δ.Ε και του Δ.Σ του Γ.Σ.Αλμυρού είναι, ο πρωταγωνιστικός ρόλος της ομάδας μας, στο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ.
Εντός των επόμενων ημερών θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία θα τιμώνται 50 ευρώ και θα παρακαλούσαμε να βοηθήσουμε όλοι την ιστορική μας ομάδα, για να έχουμε τον Γ.Σ.Α ψηλά εκεί που αρμόζει να βρίσκεται σύμφωνα με τη δράση και την  ιστορία του.

Για το Δ.Σ  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Για την Δ.Ε                           
ΜΥΛΩΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ              ΚΑΡΑΖΟΥΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ