Με τραπέζι έκλεισε τη χρονιά η ποδοσφαιρική οικογένεια του Γ.Σ. Αλμυρού (βίντεο&φωτο)

Με τραπέζι έκλεισε τη χρονιά η ποδοσφαιρική οικογένεια του Γ.Σ. Αλμυρού (βίντεο&φωτο)

Στην ταβέρνα του "Γεωργούλα"  στον Πλάτανο, η ποδοσφαιρική οικογένεια του Γ.Σ. Αλμυρού συναντήθηκε για ένα αποχαιρετιστήριο  δείπνο, το βράδυ της Δευτέρας 15 Απριλίου 2019. Στο τραπέζι βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές, μέλη της διοίκησης του ΓΣΑ και φυσικά το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Η διοίκηση του Γ.Σ.Α., με αυτό το δείπνο θέλησε να ευχαριστήσει τους πρωταγωνιστές της φετινής επιτυχημένης πορείας (5η θέση) του Συλλόγου στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.  

Στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές, εκ μέρους της ΔΕ ποδοσφαίρου,  ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ευχαρίστησε από καρδιάς τους πρωταγωνιστές για αυτή την προσπάθεια και πορεία της ομάδας. Ευχαρίστησε επίσης τον πρώην πρόεδρο Γ. Κοντογεωργάκη και τον Στέλιο Βούλγαρη που κλήθηκε να βοηθήσει στη συνέχεια. Τέλος, επισήμανε το σημαντικό έργο του προπονητή Κ. Βελιτζέλου που βοήθησε την ομάδα να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία.

Ο κ. Βελιτζέλος τόνισε ότι προς τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους του ΓΣΑ ότι, ανεξαρτήτως αν θα βρίσκεται στην ομάδα, μπορούν πάντα να επικοινωνήσουν μαζί του ότι και αν χρειαστούν. Τέλος ευχήθηκε να υπάρχει συνέχεια στη συνεργασία και την επόμενη χρονιά.

Εκ μέρους της διοίκησης, η κ Γιάννα Βούλγαρη πρόσφερε λουλούδια στον προπονητή της ομάδας.

Ο αρχηγός της ομάδας Π. Κοντοβάς τους ευχαρίστησε όλους και επισήμανε ότι σημαντικό έργο πρόσφερε στην ομάδα και ο πρώην προπονητής Στ. Αρσένος. Ανακοίνωσε επίσης ότι δεν θα συνεχίσει του χρόνου στην ομάδα λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων.

Ο έτερος αρχηγός Βαγ. Στουρνάρας δήλωσε ότι αν ο Κ. Βελιτζέλος είναι στην ομάδα και του χρόνου, επιθυμεί να συνεχίσει και ο ίδιος στον ΓΣΑ.

Η βραδιά συνεχίστηκε σε οικογενιακό κλίμα και με πολύ καλή διάθεση μέχρι τιις 1.00 μετά τα μεσάνυχτα.