Μύκονος: Του έστησαν ενέδρα θανάτου

Μύκονος: Του έστησαν ενέδρα θανάτου

Με πυροβολισμούς και ψυχρή απόπειρα ανθρωποκτονίας ξημέρωσε η Παρασκευή στην Μύκονο. Σκηνές τρόμου, σφαίρες και τελικός απολογισμός ένας τραυματίας ήταν ο τελικός απολογισμός.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr, ενέδρα θανάτου έστησαν άγνωστοι πιστολέρο σε Αλβανό, υπάλληλο μεταφορικής εταιρείας. Δεκαπέντε λεπτά μετά τις έξι το πρωί κι ενώ το θύμα οδηγούσε το αυτοκίνητό του στη θέση Βόθωνας, άγνωστοι που επέβαιναν σε σκούτερ τον πλησίασαν και προσπάθησαν να το «γαζώσουν» με σφαίρες πυροβολώντας τον αλύπητα,

Ο άνδρας, που σύμφωνα με πληροφορίες φέρει διαμπερές τραύμα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλβανός είναι παλιός γνώριμος των αστυνομικών αρχών, καθώς το 2013 είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και μάλιστα είχε οδηγηθεί στη φυλακή, απ’ όπου βγήκε το 2015 και επέστρεψε στη Μύκονο.

Οι αστυνομικοί ψάχνουν στο παρελθόν του, προκειμένου να διαπιστώσουν τι ανοικτούς λογαριασμούς είχε και ποιοι ήταν αυτοί που θέλησαν να του κλείσουν με σφαίρες το στόμα.

cyclades24