Ν. Αγχίαλος: Μαχαίρωσε θανάσιμα το συγγενή του μπροστά στα παιδιά του

Ν. Αγχίαλος: Μαχαίρωσε θανάσιμα το συγγενή του μπροστά στα παιδιά του

Τραγική κατάληξη είχε ένα τραπέζι μεταξύ συγγενών σήμερα το μεσημέρι σε σπίτι στο κέντρο της  Ν. Αγχιάλου. Δύο άνδρες με καταγωγή από την Αλβανία, που έτρωγαν και έπιναν μαζί στο σπίτι του ενός ( λέγεται ότι είναι γαμπρός και κουνιάδος), καβγάδισαν άγρια και ο ένας από τους δύο μαχαίρωσε τον άλλο στο στήθος με τρεις μαχαιριές, εκ των οποίων η μία στην καρδιά. Το θύμα κατέληξε μεταφερόμενο στο Νοσοκομείο  του Βόλου σήμερα στις 4:30 το απόγευμα.

Οι δύο άνδρες  βρισκόταν στο σπίτι του δράστη και ενώ έτρωγαν και έπιναν, μάλωσαν για άγνωστη αιτία λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, και ο ένας από τους δύο τράβηξε μαχαίρι και έπληξε 38χρονο συγγενή του μπροστά στα μάτια των δύο παιδιων του που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σπίτι. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου από ομοεθνείς του που τον φόρτωσαν σε αγροτικό αυτοκίνητο και ξεκίνησαν για το Βόλο χωρίς να ενημερώσουν το ΕΚΑΒ. Τελικά είδαν ένα ασθενοφόρο επί των οδών Ιάσονος – Φιλελλήνων στο Βόλο, σταμάτησαν για να ανεβάσουν τον τραυματία που αιμορραγούσε στο ασθενοφόρο, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρός.

Ο δράστης ηλικίας 45 ετών περίπου, μετά το φονικό και σε κατάσταση μέθης περπατούσε αμέριμνος στην αγορά της Ν. Αγχιάλου όπου τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης και στο παρελθόν επίσης είχε τραβήξει μαχαίρι σε καβγά με ομοεθνή του.

www.ert.volos.gr