Ξεκινάει η Έκθεση «Αυτοκίνηση 2017»

Ξεκινάει η Έκθεση «Αυτοκίνηση 2017»

Στους φιλόξενους χώρους του Πρώην Δυτικού Αεροδρομίου (Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας) διεξάγεται η Έκθεση Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2017», η οποία ανοίγει τις πύλες της για το κοινό σήμερα, Σάββατο 11/11. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες.

Η Έκθεση «Αυτοκίνηση 2017» δίνει λοιπόν ραντεβού με το κοινό στις 11-19 Νοεμβρίου 2017, σε έναν εκθεσιακό χώρο σύγχρονο και καταξιωμένο σε κοινό και εκθέτες με άνετη πρόσβαση και δωρεάν parking για όλους τους επισκέπτες.

Στον απόηχο του Διεθνούς Σαλονιού Αυτοκινήτου της τα νέα μοντέλα της αγοράς θα πραγματοποιήσουν την πανελλήνια πρεμιέρα τους στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2017», με την συμμετοχή της συντριπτικής πλειοψηφία των εισαγωγέων-αντιπροσώπων των δημοφιλέστερων αυτοκινητοβιομηχανιών καθώς και των εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς χρήσης και συντήρησης του αυτοκινήτου, σε μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση.

Η ιδιαιτερότητα της φετινής έκθεσης που θα χαροποιήσει τους επισκέπτες είναι ότι οι 18 εισαγωγικές εταιρείες που συμμετέχουν θα παρουσιάσουν κάτι καινούργιο. Οι 14 πανελλαδικές πρεμιέρες συν μία πανευρωπαϊκή και τα 120 νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν, πρόκειται να δώσουν το στίγμα της εξέλιξης και το μέλλον της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα – Παρασκευή : 15.00 – 21.00
Σάββατο – Κυριακή : 10.00 – 21.00

Τιμές Εισιτηρίων
Γενική Είσοδος: 6 €
Μειωμένο Εισιτήριο: 3€
(ΑμεΑ, πολύτεκνοι, άνεργοι, φοιτητές, παιδιά 12-18 ετών)
Παιδιά κάτω των 12 ετών: Δωρεάν

Απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας και αντίστοιχου δικαιολογητικού για τα εκπτωτικά εισιτήρια.