Οι επίσημες εικόνες του νέου Suzuki Jimny

Οι επίσημες εικόνες του νέου Suzuki Jimny

Μετά από πολλές διαρροές, αποκαλύφθηκαν σήμερα οι πρώτες επίσημες εικόνες του νέου Suzuki Jimny, το οποίο θα έρθει μέσα στη χρονιά για να αποτελέσει ένα πραγματικά σκληροτράχηλο κόμπακτ 4X4.

Οι εικόνες του νέου μοντέλου επιβεβαιώνουν όσα σας είχαμε δείξει παλαιότερα και έτσι, το νέο Suzuki Jimny θα αποκτήσει ένα εντελώς τετραγωνισμένο 3θυρο αμάξωμα, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με τον εκτός δρόμου χαρακτήρα του.
 
Στόχος μάλιστα της Suzuki φαίνεται ότι είναι να προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής διαφορετικών χρωματισμών, διχρωμίας (σε αμάξωμα-οροφή), αλλά και να δημιουργήσει εκδόσεις με ακόμη πιο off road look, όπως αυτές με τα περιμετρικά μαύρα πλαστικά προστατευτικά στους θόλους των τροχών

.

Αρκετό ενδιαφέρον έχει και τo εσωτερικό του μοντέλου, εκεί όπου στο εντελώς κάθετο ταμπλό έχει προστεθεί ψηλά στην κεντρική κονσόλα και μια οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων.

Στις φωτογραφίες, μας αποκαλύπτεται μάλιστα ότι θα υπάρχει έκδοση και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ μέσω ενός δεύτερου λεβιέ δίπλα από το χειρόφρενο, ο οδηγός θα μπορεί να επιλέξει και «κοντές» σχέσεις, για περισσότερη ευκολία στο off road.

Πολύ ενδιαφέρον έχουν και οι φωτογραφίες του πλαισίου, το οποίο είναι τύπου σκάλας για εκτός δρόμου χρήση, με την ανάρτηση να φέρει και πάλι μια off road λύση, με άκαμπτο άξονα με τρεις συνδέσμους στο πίσω μέρος.

Στα υπόλοιπα στοιχεία του νέου Jimny, αναμένεται στην Ευρώπη το μοντέλο να σταδιοδρομήσει με τα γνωστά μοτέρ βενζίνης 1.2 lt. και 1.0 lt. turbo της Suzuki. Περισσότερα σε κάθε περίπτωση θα γνωρίζουμε πολύ σύντομα, όταν η εταιρεία αποκαλύψει επίσημα τα πλήρη στοιχεία του νέου της δημιουργήματος

 

ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)
http://www.newsauto.gr