Προφυλακιστέος ο 80χρονος ιερέας για ασέλγεια σε 11χρονη – Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η μητέρα της

Προφυλακιστέος ο 80χρονος ιερέας για ασέλγεια σε 11χρονη – Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η μητέρα της

Τον δρόμο της φυλακής πήρε ο 80χρονος, εν αργία ιερέας, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, στο Βόλο, για ασέλγεια σε βάρος 11χρονης, έναντι χρηματικής αμοιβής. Μετά την απολογία του σήμερα στον ανακριτή Βόλου αποφασίσθηκε η προφυλάκισή του, ενώ ελεύθερη  αφέθηκε η 30χρονη μητέρα του κοριτσιού από την Βουλγαρία, στην οποία επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και δήλωσης παρουσίας στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Στον ιερέα ασκήθηκε δίωξη για ασέλγεια επ’ αμοιβή σε ανήλικη και στη γυναίκα δίωξη για συνέργεια στην ασέλγεια.
Ο ιερέας, o οποίος είχε συνηγόρους υπεράσπισης από την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα, υποστήριξε ότι είναι αθώος και ότι θέλουν να τον μπλέξουν. Η 30χρονη Βουλγάρα αντιθέτως, αναγνώρισε τις πράξεις της και ζήτησε συγγνώμη.
Ο 80χρονος συνταξιούχος ιερέας, ο οποίος βρίσκεται σε επ’ αόριστον αργία, είχε προσεγγίσει στο πρόσφατο παρελθόν την 30χρονη Βουλγάρα με την οποία είχε συνευρεθεί έναντι αμοιβής.  Μάλιστα έναντι αμοιβής και υλικών ανταλλαγμάτων ο ηλικιωμένος ιερέας είχε επαφές – όχι σεξουαλικές – με την 11χρονη κόρη της.
Την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι, αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, εντόπισε τον ιερέα με την 30χρονη και την 11χρονη κόρη της, να μεταβαίνουν σε pet shop της πόλης.
Ωστόσο, προκάλεσε εντύπωση στον αστυνομικό το γεγονός ότι, η 30χρονη αποχώρησε από το κατάστημα και άφησε τον 80χρονη με την 11χρονη. Οι δύο τους βγήκαν από το κατάστημα και κατευθύνθηκαν σε ερημική παραλία του Βόλου. Ο αστυνομικός τους ακολούθησε ζήτησε τη συνδρομή συναδέλφων του και ο ιερέας συνελήφθη λίγο πριν προβεί για ακόμη μία φορά, σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του κοριτσιού.

www.volos.ert.gr