Πώς θα είναι το νέο Land Rover Defender;

Πώς θα είναι το νέο Land Rover Defender;

Το αειθαλές Land Rover Defender, στη μορφή που το γνωρίζαμε, πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Η βρετανική φίρμα έχει επικεντρωθεί στη νέα γενιά του μοντέλου την οποία θα μας παρουσιάσει μέσα στο 2018.

Το Land Rover Defender αλλάζει πρόσωπο και εκσυγχρονίζεται πλήρως με στόχο να γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα των Βρετανών. Σχεδιαστικά θα έχει ένα πολύ μοντέρνο σχήμα που θα παραπέμπει, όμως, σε αυτό του γνωστού μας Defender. Πολλά στοιχεία θα προέλθουν από το εικονιζόμενο πρωτότυπο DC100 και έτσι αναμένουμε ένα πολύ ελκυστικό σχήμα. Aπό τις πληροφορίες που γνωρίζουμε θα έχει επίσης μια νέα γκάμα 5 διαφορετικών εκδόσεων αμαξώματος, με δύο 2θυρα μοντέλα, ένα 4θυρο με μακρύ μεταξόνιο, αλλά και Pick-Up με 2 και 4 πόρτες. Στόχος της Land Rover είναι όλες αυτές οι νέες εκδόσεις να απευθυνθούν σε ένα διευρυμένο κοινό, ώστε να προσελκύσει και το νεανικό κοινό.

Κάτω από το καπό της νέας γενιάς του Defender θα έχουμε τα μηχανικά σύνολα που εξοπλίζουν το Discovery. Έτσι, μεταξύ άλλων, θα δούμε τον 4κύλινδρο Td4 diesel της σειράς Ingenium με 180 άλογα ισχύος στα 2,0 λίτρα & τον Sd4 twin-turbo diesel των 240 ίππων με 500 Nm ροπής. Διαθέσιμος θα είναι και ο 6κύλινδρος diesel Td6 των 258 ίππων με 600 Nm ροπής. Στους βενζινοκινητήρες, μοναδική επιλογή θα είναι ο υπερτροφοδοτούμενος 3λιτρος V6 των 340 ίππων.

πηγή:ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ