Σε αναμονή αποτελεσμάτων για δύο «ύποπτα» περιστατικά βρίσκεται το Νοσοκομείο του Βόλου

Σε αναμονή αποτελεσμάτων για δύο «ύποπτα» περιστατικά βρίσκεται το Νοσοκομείο του Βόλου

Αρνητικά σε κορωνοϊό είναι οχτώ άτομα

που νοσηλεύονται στο Αχιλλοπούλειο και αναμένονται τα αποτελέσματα από ακόμη δύο δείγματα. Η νοσηλεία ανθρώπων που κρίθηκαν ύποπτοι, αλλά τελικά ήταν αρνητικοί στον κορωνοϊό συνεχίζεται στις παθολογικές κλινικές καθώς φέρουν λοίμωξη του αναπνευστικού. Ανάμεσα στα αρνητικά δείγματα και αυτό ενός 67χρονου που κατέληξε χθες το πρωί, από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Ο 68χρονος είχε εισαχθεί προχθές στο Νοσοκομείο με πνευμονία και είχε τεθεί σε καραντίνα, μετά τη λήψη δείγματος το οποίο είχε σταλεί για εξέταση.
Ωστόσο, χθες τα ξημερώματα υπέκυψε στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Συνολικά εννέα από τα έντεκα δείγματα που αφορούσαν αντίστοιχα «ύποπτα» περιστατικά για κορωνοϊό , βγήκαν «καθαρά» και αδειάζουν οι θάλαμοι αρνητικής πίεσης, όπου νοσηλεύονται οι ασθενείς, που φέρουν γριπώδη συμπτώματα. Τα δύο ακόμη «ύποπτα» περιστατικά αφορούν σε έναν άντρα 82 ετών και σε ‘έναν άντρα 46 ετών.

Τα υπόλοιπα περιστατικά μεταξύ 60 και 80 ετών είναι «καθαρά» Ανάμεσα στα περιστατικά που βρίσκονταν χθες σε αναμονή αποτελεσμάτων οι γιατροί του Νοσοκομείου ήταν και ένας ιδιώτης γιατρός, που παραμένει αμετακίνητος στο σπίτι του. Όλοι όσοι είχαν εκτιμηθεί ως «ύποπτοι» έχουν λοίμωξη του αναπνευστικού αλλά και άλλα προβλήματα υγείας. Γιατρός του Αχιλλοπούλειου ενημέρωσε χθες το Τμήμα Επειγόντων για γριπώδη σύμπτωμα και του συστήθηκε παραμονή στο σπίτι, χωρίς να ληφθεί επίχρισμα.

www.e-thessalia.gr