Τα μοναδικά Χριστούγεννα της Βασιλικής οικογένειας

Τα μοναδικά Χριστούγεννα της Βασιλικής οικογένειας

Θέλοντας να βάλουν οριστικό τέλος στις φήμες που θέλουν τα δυο διάσημα ζευγάρια της βρετανικής βασιλικής οικογένειας να είναι... στα μαχαίρια, εξαιτίας της κόντρας που έχει ξεσπάσει μεταξύ των Kate Middleton και Meghan Markle, οι πρίγκιπες Harry και William εμφανίστηκαν την ημέρα των Χριστουγέννων μαζί με τις συζύγους τους και όλοι έδειχναν χαρούμενοι και αγαπημένοι!

Τα δύο ζευγάρια γιόρτασαν και φέτος τα Χριστούγεννα στο Sanrdingham Estate μαζί με τη βασίλισσα και παρακολούθησαν τη λειτουργία στο εκκλησάκι St Mary Magdalene.

Η καθιερωμένη λειτουργία έγινε παρουσία της Βασίλισσας και του Καρόλου, αλλά όλοι περίμεναν την άφιξη των εγγονών και των συζύγων τους που το τελευταίο διάστημα πρωταγωνιστούν στα ταμπλόιντ λόγω φημολογούμενης ψύχρας στη σχέση τους.

Ο πρίγκιπας Harry και η έγκυος Meghan Markle περπάτησαν μαζί με τον William και την Kate Middleton, μην αφήνοντας έτσι κανένα περιθώριο για σχόλια και συνέχεια των κουτσομπολιών.

Εκατοντάδες πολίτες είχαν συγκεντρωθεί να δουν από κοντά τη βασιλική οικογένεια η οποία τελικά έστειλε το μήνυμα ενότητας που όλοι ανέμεναν.

πηγή:govastileto.gr