1.2 εκατομμύρια δολάρια για μια σπάνια Ferrari F12TdF

1.2 εκατομμύρια δολάρια για μια σπάνια Ferrari F12TdF

Η κίτρινη Ferrari F12TdF θα βγει σε δημοπρασία του οίκου Mecum και αναμένεται να πιάσει διπλάσια τιμή από αυτή που αγοράστηκε πριν λίγα χρόνια.

Είναι γνωστό στους κύκλους των συλλεκτών πως τα σπάνια μοντέλα αποτελούν μια από τις πιο σίγουρες μορφές επένδυσης. Αυτό αναμένεται να επιβεβαιώσει η πώληση μιας σπάνιας F12TdF σε δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί από τον οίκο Mecum.

Πρόκειται για ένα από τα 799 αντίτυπα της F12TdF που είναι αφιερωμένη στον κλασικό αγώνα Tour de France στον οποίο η Ferrari είχε κερδίσει αρκετές διακρίσεις με την 250 GT Berlinetta.

Η ειδική αυτή έκδοση βασίστηκε στην F12 έχοντας όμως αναβαθμισμένο κινητήρα και μετάδοση καθώς και αρκετά επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού. Το προς δημοπρασία αυτοκίνητο έχει μόλις 241 χιλιόμετρα στο οδόμετρο και είχε αγοραστεί το 2016 όπου στην βασική τιμή των 490.000 δολαρίων είχαν προστεθεί πολλά extra στοιχεία εξοπλισμού συνολικής αξίας 131.000 δολαρίων.

Ωστόσο σήμερα οι εκτιμήσεις σχετικά με την δημοπρασία αναφέρουν πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα καταφέρει να πιάσει περισσότερα από 1.2 εκατομμύρια δολάρια, διπλασιάζοντας έτσι την αξία του.

www.newsauto.gr