"Ιβίσκος" - Φροντίδα εκ των έσω

"Ιβίσκος" - Φροντίδα εκ των έσω

"Ιβίσκος"

Φροντίδα εκ των έσω

Πρόκειται για μια ξεχωριστή γωνιά στην πόλη του Αλμυρού, το "Ιβίσκος" είναι ένα καινοτόμο κατάστημα που συγκεντρώνει μια μεγάλη ποικιλία ξηρών καρπών αλλά και βούτυρα ξηρών καρπών, superfoods, βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα, προϊόντα χωρίς γλουτένη, από διάφορα μέρη της Ελλάδας, εντυπωσιακή ποικιλία από αποξηραμένα φρούτα, βότανα και μπαχαρικά όπως μοσχοκάρυδο, κάρδαμο, ρίγανη και άλλα πολλά, με χρώματα και αρώματα που διεγείρουν τις αισθήσεις και περιμένουν να τις ανακαλύψετε. Με Αφοσίωση στην Ποιότητα και την Αγνότητα των Προϊόντων, καθώς στο κατάστημα θα βρείτε και προϊόντα περιποίησης, φτιαγμένα με αγνά και φυσικά υλικά!

Το "Ιβίσκος" απαντά στις σύγχρονες απαιτήσεις για υγιεινή διατροφή όπως φυσικό χυμό ρόδι κατευθείαν από τον παραγωγό και "υπερτροφές" που τονώνουν και ενισχύουν τον οργανισμό.

Δοκιμάστε φρεσκοκομμένο ελληνικό καφέ και άλλα αρωματικά είδη καφέ. Ρύζι και όσπρια σε μεγάλη ποικιλία.

Μια στάση, θα σας ενθουσιάσει και θα σας βάλει σε "ευχάριστους πειρασμούς"!

Επιπλέον, σας προσφέρει και την επιλογή για πρωτότυπα και οικονομικά δωράκια ιδιαίτερα τώρα στην περίοδο των γιορτών!

Το νέο κατάστημα "Ιβίσκος" άνοιξε τις πύλες του στην διασταύρωση των οδών Βασιλέως Κωνσταντίνου & Αθηνάς, στον Αλμυρό, υπεύθυνη καταστήματος Δέσποινα Χαρδαλούπα με τηλέφωνο επικοινωνίας 2422301808.