Έφυγε από την ζωή ο Γ. Νανάς - Συλληπητήριες ανακοινώσεις παλαιμάχων Γ.Σ.Α. & Μυρμιδόνων

Έφυγε από την ζωή ο Γ. Νανάς - Συλληπητήριες ανακοινώσεις παλαιμάχων Γ.Σ.Α. & Μυρμιδόνων

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών ο Γιώργος Νανάς βυθίζοντας στην θλίψη συγγενείς και φίλους. Ο Γιώργος Νανάς ήταν πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Eίχε αγωνιστεί ως ποδοσφαριστής σε Γ.Σ.Αλμυρού και Μυρμιδόνες Πλατάνου, ενώ είχε διατελέσει και μέλος των Δ.Σ. των δύο συλλόγων.

Οι παλαίμαχοι του Γ.Σ.Α. αποχαιρετούν τον φίλο και συμπαίκτη με την παρακάτω ανακοίνωση.
Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού εκφάζουν τα θερμά τους συλληπητήρια στην οικογένεια του φίλου και συμπαίκτη Γιώργου Νανά για τον αδόκητο χαμό του.

Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο
Καλή μπάλα στους ουρανούς!!

Το Δ.Σ.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ

Η συλληπητήρια ανακοίνωση των Μυρμιδόνων:
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο των Μυρμηδόνων Πλατάνου, εκφράζουν  τη θλίψη τους και τα θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του Γιώργου Νανά, ο οποίος διετέλεσε παίκτης της ομάδας και μέλος του Δ.Σ.
Ο Γιώργος Νανάς υπήρξε άνθρωπος με ακέραιο χαρακτήρα και αξιόλογος ποδοσφαιριστής που διακρινόταν από  την ανιδιοτέλεια  και την προσφορά του προς την ομάδα.
Η είδησή της αναπάντεχης απώλειάς του, μας αφήνει βαθύτατα συγκλονισμένους. Θα τον θυμόμαστε πάντα για το ήθος και την εντιμότητα που τον χαρακτήριζαν τόσο ως παίκτη όσο και ως άνθρωπο.
Στην οικογένεια  και τους οικείους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο να αντέξουν το βάρος της απώλειας.