Αργ. Κοπάνας: "τα μεγάλα έργα και το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στη Νέα Αγχίαλο"

Αργ. Κοπάνας:  "τα μεγάλα έργα και το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στη Νέα Αγχίαλο"

Για το ειδικό πρόγραμμα αφαλτοστρώσεων,

που θα υλοποιήσει η δημοτική αρχή στη Νέα Αγχίαλο, μίλησε ο αντιδήμαρχος δημοτικών ενοτήτων Δήμου Βόλου, Αργύρης Κοπάνας, σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι. Ερωτηθείς σχετικώς ο κ. Κοπάνας επισήμανε οτι "θα αφορά κυρίως τον κεντρικό ιστό της πόλης σε δρόμους υψηλής κυκλοφορίας, σε δρόμους, που εξυπηρετούν την αγορά και σε δρόμους, που οδηγούν σε σχολεία."
Ο αντιδήμαρχος τόνισε οτι "τα μεγάλα έργα, που υλοποιεί η δημοτική αρχή του Αχιλλέα Μπέου στην περιοχή όπως το αποχετευτικό δίκτυο, η επέκταση του δικτύου ομβρίων υδάτων, η αντικατάσταση σωληνών ύδρευσης, η παροχέτευση φυσικού αερίου αλλάζουν ριζικά την φυσιογνωμία και βελτιώνουν την πραγματικότητα της περιοχής. Ωστόσο, οι συνεχείς εργασίες ταλαιπώρησαν και καταπόνησαν ένα κομμάτι του εσωτερικού οδικού δικτύου, που ήταν ήδη επιβαρυμένο με φθορές, και για το λόγο αυτό ο Αχιλλέας Μπέος ανακοίνωσε μια στοχευμένη παρέμβαση επούλωσης αυτών των πληγών".
Ο κ. Κοπάνας αναφέρθηκε και στη "δημιουργία μιας υπέροχης πλατείας με τρεις μοντέρνες και ασφαλείς παιδικές χαρές στο "Αλωνάκι" και στο έργο "της φωταγώγησης με καινούριο δίκτυο δημοτικού φωτισμού των παραθαλάσσιων οικισμών "Αλωνάκι", "Λόγγος", "Δημητριάδα" της Νέας Αγχιάλου, που ολοκληρώθηκαν, ενώ
κλείνοντας, τόνισε ότι "το σύνθημα της δημοτικής αρχής του Αχιλλέα Μπέου είναι έργα παντού, στο Βόλο, στη Νέα Ιωνία, στις περιφερειακές μας ενότητες. Με αυτά τα έργα φέρνουμε την ποιοτική αλλαγή στον Δήμο μας".