Αυτοψία Δ. Κολυνδρίνη στις εργασίες στο γήπεδο Ευξεινούπολης

Αυτοψία Δ. Κολυνδρίνη στις εργασίες στο γήπεδο Ευξεινούπολης

Αυτοψία στις εργασίες στο δημοτικό γήπεδο Ευξεινούπολης στα πλαίσια το έργου

με τίτλο «Αντικατάσταση Χλοοτάπητων και κατασκευή αρδευτικών δικτύων γηπέδων Δ. Αλμυρού» που υλοποιούνται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας πραγματοποίησε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη συνοδευόμενη από τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη  Νέων Τεχνολογιών-Μεταφορών-Επικοινωνιών Ιωάννη Τέα, εκπροσώπους τοπικών φορέων, υπηρεσιακά στελέχη και μηχανικούς του αναδόχου.
Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του αποστραγγιστικού και αρδευτικού δικτύου ξεκίνησε σήμερα η αντικατάσταση του χλοοτάπητα με την τοποθέτηση νέου. Η τοποθέτηση του χλοοτάπητα σύγχρονης γενιάς αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί εντός της άλλης εβδομάδας.
Αναφορικά με το έργο στο γήπεδο της Ευξεινούπολης προβλέπονται οι ακόλυθες εργασίες:
-    Αποστραγγιστικό δίκτυο: Στο δημοτικό γήπεδο Ευξεινούπολης προβλέπεται η κατασκευή υπεδάφιου αποστραγγιστικού δικτύου.
-    Αρδευτικό δίκτυο: Στο γήπεδο της περιοχής θα κατασκευαστεί εκ νέου το πρωτεύων και δευτερεύων σύστημα άρδευσης με σωλήνες από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας (HDPE) διατομής Φ90 Φ75 και Φ50.
-    Αντικατάσταση  χλοοτάπητα: Στον συγκεκριμένο αθλητικό χώρο προβλέπεται η αναμόρφωση της επιφάνειας του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, με αντικατάσταση του υποβαθμισμένου υφιστάμενου φυσικού χλοοτάπητα.
Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη τόνισε άλλωστε τα εξής: «Μετά τις εργασίες στα δημοτικά γήπεδα Σούρπης και Πλατάνου Δ. Αλμυρού συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και ολοκληρώνονται οι εργασίες αντικατάστασης χλοοτάπητα στην Ευξεινούπολη. Ικανοποιώντας τις επιθυμίες και τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας επενδύουμε στον Αθλητισμό και τις αθλητικές εγκαταστάσεις δίνοντας διέξοδο στη νεολαία σε σύγχρονα και ασφαλή αθλητικά κέντρα».