Αυτό είναι το νέο Toyota Hilux GR SPORT

Αυτό είναι το νέο Toyota Hilux GR SPORT

Το νέο Toyota Hilux GR Sport θα συνδυάζει τις επιδόσεις και το στυλ εμπνευσμένα από την αγωνιστική ομάδα.
Πρόκειται για τον αντίπαλο του Ford Ranger Raptor. Στα σπλάχνα του το ιαπωνικό pick up θα υιοθετεί τον ισχυρό κινητήρα 2,8 λίτρων με 204 ίππους και 500 Nm ροπής. Το κορυφαίο Toyota Hilux προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις, με ικανότητα ρυμούλκησης μάλιστα 3,5 τόνους.

Η Toyota έχει κάνει κάποιες ιδιαίτερες επιλογές σε ότι έχει να κάνει με την ανάρτηση του αυτοκινήτου, για να προσφέρει μια ακόμα πιο συναρπαστική εμπειρία οδήγησης, κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία για αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Η χρήση ενός αυτόματου, ηλεκτρονικά ελεγχόμενου, μπλοκέ διαφορικού και του Active Traction Control, είναι δύο από τα στοιχεία που ορίζουν πολύ υψηλό επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας στο νέο pick up της Toyota. Βασικό χαρακτηριστικό στην αναβαθμισμένη ανάρτηση είναι η εισαγωγή νέων αμορτισέρ, καθώς και διαφορετικών μπροστινών ελατηρίων σε σχέση με αυτά που έχουν οι υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου. Τα μπροστινά σπειροειδή ελατήρια είναι σκληρότερα, ενώ όπως και τα αμορτισέρ, είναι κόκκινα.

Η συγκεκριμένη σπορ έκδοση θα παράγεται μόνο σε αμάξωμα Double Cab. Η μαύρη μπροστινή μάσκα έχει ειδικής σχεδίασης σχάρα που προσφέρει μια ιδιαίτερη εμφάνιση στην έκδοση του μοντέλου και αποτελεί παραπομπή στο Hilux της δεκαετίας του ’80. Στην Ευρώπη θα το δούμε κατά πάσα πιθανότητα το ερχόμενο καλοκαίρι.

πηγή ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ