Βελεστίνο: Συνελήφθησαν 9 άτομα που έκαναν γλέντι και το μετέδωσαν ζωντανά

Βελεστίνο: Συνελήφθησαν 9 άτομα που έκαναν γλέντι και το μετέδωσαν ζωντανά

Ακριβά θα πληρώσουν το γλέντι που διοργάνωσαν εν μέσω καραντίνας

Ακριβά θα πληρώσουν το γλέντι που διοργάνωσαν εν μέσω καραντίναςεννέα άνδρες από το Βελεστίνο. Οι ίδιοι δημοσιοποίησαν τα πλάνα από το μίνι πανηγύρι που οργάνωσαν, αφού το μετέδωσαν ζωντανά από το facebook.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:
Συνελήφθησαν εννέα (9) άτομα στο Βελεστίνο, για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

Επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα για διοργάνωση και συμμετοχή σε συνάθροιση -  εκδήλωση

Συνελήφθησαν χθες (20-11-2020) το βράδυ στο Βελεστίνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρήγα Φεραίου, εννέα άτομα, κατηγορούμενα για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο έρευνας που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρήγα Φεραίου, προέκυψε ότι τα προαναφερόμενα εννέα άτομα συμμετείχαν σε συνάθροιση - εκδήλωση που είχε λάβει χώρα, κατά το χρονικό διάστημα από 19-11-2020 το απόγευμα μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (20-11-2020), σε παλαιό κτίσμα σε αγροτική περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου, θέτοντας σε κίνδυνο την προστασία της δημόσιας υγείας.

Σε έναν από τους συλληφθέντες, επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των -3.000- ευρώ, ως διοργανωτής της εν λόγω εκδήλωσης, ενώ στους υπόλοιπους επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των -300- ευρώ στον καθένα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.