Βρήκαν το δικό τους βήμα οι νέοι στον Αλμυρό

Βρήκαν το δικό τους βήμα οι νέοι στον Αλμυρό

Συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο – Θανάσης Γκουντάρας, Κωνσταντίνα Χουλή, Μαρία Ιωάννα-Γεωργίου στο προεδρείο

Βήμα στη νεολαία – και επίσημα- ετοιμάζεται να δώσει ο δήμος Αλμυρού, καθώς την περασμένη Δευτέρα συνεδρίασε και εξέλεξε το προεδρείο.

Μετά τη διαδικασία της ψηφοφορίας στη θέση του προέδρου στο Συμβούλιο Νέων Αλμυρού αναδείχθηκε ο Θανάσης Γκουντάρας. Αντιπρόεδρος εξελέγη η Κωνσταντίνα Χουλή και γραμματέας η Μαρία Ιωάννα – Γεωργίου.

Η δημοτική αρχή Αλμυρού εύχεται καλή δημιουργική θητεία στα νεοεκλεγέντα μέλη του προεδρείου και να συνεχίσουν να κινητοποιούν τη νεολαία, το πιο ζωντανό και δημιουργικό κομμάτι του Δήμου, ώστε να συνδιαμορφώνει τις λύσεις στα ζητήματα που την αφορούν.

Ο Θανάσης Γκουντάρας είναι πτυχιούχος φυσικός του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στην επιστήμη των υλικών και διδακτορικό στη φυσική και τεχνολογία των υλικών δύο διαστάσεων (πανεπιστήμιο της Grenoble, Γαλλία). Από το Μάρτιο του 2024 εργάζεται ως διδακτικό προσωπικό στο τμήμα φυσικής του πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι ενεργό μέλος της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF από το 2021 καθώς και του ΕΟΣ Αλμυρού από τις αρχές του 2024. Ένθερμος υποστηρικτής της αξίας του εθελοντισμού με συμμετοχές στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης το 2008 και το 2009, αλλά και σε πανεπιστημιακές ομάδες φοιτητών των τμημάτων Φυσικής-Παιδαγωγικού (Physics Partizani 2012-2014) του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου με απώτερο σκοπό την επεξήγηση της φυσικής στο ευρύ κοινό μέσω εκπαιδευτικών δράσεων.

Η Κωνσταντίνα Χουλή είναι πτυχιούχος Πληροφορικής με μεταπτυχιακές σπουδές στα Δίκτυα. Υπήρξε μέλος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού για 10 έτη. Κατάγεται και ζει στον Αλμυρό, ενώ είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.. Βρίσκει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα την αναζήτηση για ατομική πρόοδο που μπορεί να παρέχει η μόρφωση ή τα προσωπικά ενδιαφέροντα. Η ίδια χαίρεται πολύ να μοιράζεται τον χρόνο της με ευχάριστους ανθρώπους

Η Μαριάννα Γεωργίου μεγάλωσε και κατοικεί, μόνιμα, στον Αλμυρό τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός με Παιδαγωγική επάρκεια. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, σε διάφορες σχολικές δράσεις, καθώς και στην θεατρική ομάδα του Δήμου Αλμυρού. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, ήταν μέλος στο Συμβούλιο Νέων του Δήμου Αμαρουσίου στην επιτροπή της Κοινωνικής Πολιτικής καθώς και εθελόντρια στις δράσεις και τα προγράμματα της περιοχής.

www.taxydromos.gr