Βρισηίδα Ανδριώτου – Σπύρος Μαρτίκας: Αχώριστοι και ερωτευμένοι

Βρισηίδα Ανδριώτου – Σπύρος Μαρτίκας: Αχώριστοι και ερωτευμένοι

Αχώριστοι και παντού μαζί εμφανίζονται η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας. Οι δυο πρώην παίκτες του Survivor ζουν τον έρωτά τους και το δείχνουν στο Instagram τους.

Αυτήν τη φορά η instagrammer δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών, όπου σε ορισμένες από αυτές βρίσκεται μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα. Μάλιστα, σε μια από τις φωτογραφίες ο Σπύρος τη φιλά στο λαιμό και εκείνη αφήνεται στην αγκαλιά του.

«Το #summermood τελειώνει... δεν πειράζει έρχονται ωραία πράγματα από χειμώνα», έγραψε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

H μετακόμιση στην Αθήνα
Η πρώην παίκτρια του Survivor, έκανε ένα Q&A μέσα από το προφίλ της, στο οποίο ένας από τους ακόλουθούς της τη ρώτησε, αν σκοπεύει να αφήσει το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, όπου και ζούσε μόνιμα μέχρι τώρα.

Σε αυτή την ερώτηση, η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε: «Ναι, πρέπει. Θα μένω πλέον Αθήνα. Το να έχω ένα ενοικιαζόμενο σπίτι εδώ δε με συμφέρει οικονομικά πρώτον και δεύτερον ανήκει στο παρελθόν μου. Το οποίο πρέπει και θέλω να αφήσω πίσω. Ξεκινάω μια υπέροχη καινούργια ζωή στην Αθήνα».

Αφού μετακομίσει στην πρωτεύουσα, θα είναι και πιο κοντά με τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα, με τον οποίο γνωρίστηκαν ως διαγωνιζόμενοι στο ριάλιτι επιβίωσης και έγιναν ζευγάρι.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Σπύρος Μαρτίκας είχε δηλώσει πως σκέφτονται να συγκατοικήσουν. «Είμαστε μια χαρά, όλα είναι τέλεια. Περνάμε πάρα πολύ καλά, επικοινωνούμε στο έπακρον και ταιριάζουμε απόλυτα. Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να συγκατοικήσουμε στον Πειραιά από τον Σεπτέμβριο. Αυτό που θαυμάζω περισσότερο είναι το μυαλό της. Έχει μια γλύκα και μια αθωότητα, μαζί με ωριμότητα και δεν έχει χάσει τον εαυτό της ούτε στιγμή και ούτε πρόκειται», είχε πει σε συνέντευξή του.

πηγή ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ