Βόλος: Απίστευτο περιστατικό - Τους έδωσαν λάθος γυναίκα να θάψουν

Βόλος: Απίστευτο περιστατικό - Τους έδωσαν λάθος γυναίκα να θάψουν

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το Σάββατο στον Βόλο καθώς

σύμφωνα με το TheNewspaper.gr σε μια κηδεία ετάφη λάθος γυναίκα! Όλα συνέβησαν σε κηδεία που τελέστηκε στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Ιωλκού παρουσία συγγενών και φίλων. Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της κηδείας η εγγονή της θανούσης παρατήρησε ότι στο φέρετρο η νεκρή δεν έμοιαζε με τη γιαγιά της και το ανέφερε στους συγγενείς της. Αυτοί από την πλευρά τους την καθησύχασαν λέγοντας της ότι ο άνθρωπος όταν φύγει από τη ζωή αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά του. Στη συνέχεια, ακολούθησε η ταφή στο Κοιμητήριο “Κούκος” του Βόλου, χωρίς κανείς να φέρει αντίρρηση.

Το πρωί της Κυριακής, όμως, όταν εργαζόμενοι σε γραφείο τελετών πήγαν να παραλάβουν από το νεκροτομείο του Νοσοκομείου Βόλου μία 97χρονη γυναίκα για να την κηδέψουν, δεν κατάφεραν να βρουν τη σορό παρά το γεγονός ότι έψαχναν τα στοιχεία που είναι γραμμένα με καρτελάκι πάνω στον νεκρό, αποκαλύπτοντας το λάθος που είχε γίνει.

Όπως διαπιστώθηκε, δηλαδή, η σορός της γυναίκας για την οποία έγινε η κηδεία το Σάββατο βρισκόταν κανονικά στη θέση της στον ψυκτικό θάλαμο του νεκροτομείου.

Οι πληροφορίες μετά την έρευνα της αστυνομίας αναφέρουν ότι ο νεκροτόμος βάρδιας του “Αχιλλοπουλείου” είχε αλλάξει τη θέση των νεκρών στους ψυκτικούς θαλάμους, χωρίς να ενημερώσει το βιβλίο που τηρείται και χωρίς να έχει τοποθετήσει καρτελάκι στο ένα πτώμα.

Σοκαρισμένοι οι συγγενείς και των δύο οικογενειών «έπεσαν από τα σύννεφα» αφού η οικογένεια της 82χρονης διαπίστωσε ότι είχε κηδέψει λάθος άνθρωπο

Κατά πληροφορίες είναι σε εξέλιξη συζητήσεις ανάμεσα στα δύο γραφεία τελετών και τις δύο οικογένειες προκειμένου να μην γίνει εκταφή της 82χρονης, αλλά να μεταβούν οι συγγενείς της στον τάφο της και να τελέσουν τρισάγιο στη μνήμη της, ενώ η δεύτερη κηδεία θα γίνει σήμερα, Δευτέρα.

πηγή ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ