Βόλος: Σοβαρό τροχαίο στη Λαρίσης με τέσσερις τραυματίες (φωτογραφίες)

Βόλος: Σοβαρό τροχαίο στη Λαρίσης με τέσσερις τραυματίες (φωτογραφίες)

Αγιο είχαν επιβαίνοντες σε δύο μικρά φορτηγά την Πέμπτη στο Βόλο

Αγροτικά αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα στην οδό Λαρίσης στον Βόλο χθες το απόγευμα. Ένα από τα δύο οχήματα μάλιστα, εκτινάχθηκε και σύρθηκε σε απόσταση πολλών δεκάδων μέτρων και «καρφώθηκε» σε κολώνα φωτισμού.

Το τροχο σημειώθηκε στη οδό Λαρίσης, στη διασταύρωση με την οδό Κιλελέρ στο ύψος του Ιδρύματος Ασπρες Πεταλούδες.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μικρό αγροτικό φορτηγάκι που μετέφερε ελιές κινούνταν στην Λαρίσης στο ρεύμα προς Βόλο. Αγνωστο ακόμη κάτω από ποιες συνθήκες, ο οδηγός του φέρεται να μην ανέκοψε ταχύτητα πλησιάζοντας τον ερυθρό σηματοδότη στο ύψος της οδού Κιλελέρ, με συνέπεια να πέσει με ταχύτητα πάνω σε σταθμευμένο μικρό αγροτικό στο φανάρι.

Ηταν τόσο μεγάλη η δύναμη της πρόσκρουσης που το σταθμευμένο αγροτικό αυτοκίνητο εκτινάχθηκε με ταχύτητα και κατέληξε να σταματήσει δεκάδες μέτρα μακριά, όταν «καρφώθηκε» σε κολώνα φωτισμού.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, Πυροσβεστικά οχήματα και αστυνομικοί της Τροχαίας.

Στο μικρό αγροτικό επέβαιναν πατέρας και γιος και από την πρόσκρουση στην κολώνα ο πρώτος εγκλωβίστηκε στο όχημα και χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό του. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου με σοβαρά τραυματισμένος, ενώ με τραύματα στο κεφάλι διακομίσθηκε και ο γιος του.

Τραυματισμένοι βγήκαν και οι δύο επιβαίνοντες στο πρώτο φορτηγάκι, που επίσης μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

Παράλληλα, από την σύγκρουση των δύο οχημάτων το φορτίο με τις ελιές που μετέφερε το φορτηγάκι έπεσε στο οδόστρωμα, με συνέπεια να κλείσει ο δρόμος μέχρι να γίνει ο καθαρισμός του από την Πυροσβεστική.

Για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Πηγή: volosday

https://e-thessalia.gr