Δε μπορώ να εξηγήσω γιατί δεν έχει παρέμβει ακόμα εισαγγελέας για τις καταγγελίες

Δε μπορώ να εξηγήσω γιατί δεν έχει παρέμβει ακόμα εισαγγελέας για τις καταγγελίες

Τι ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΕΗ για το τηλεφώνημα με την πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Την έκπληξη που του προκαλεί το γεγονός ότι ο εισαγγελέας δεν έχει παρέμβει ακόμα μετά τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας εξέφρασε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

«Έχω παραξενευτεί που ο εισαγγελέας δεν έχει καλέσει αυτούς που καταγγέλλονται» σημείωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open το πρωί της Τρίτης.
Το τηλεφώνημα με την πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε χθες, Δευτέρα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου με τον Σπύρο Μπιμπίλα προκειμένου να μιλήσουν για τις καταγγελίες που κλυδωνίζουν τον καλλιτεχνικό χώρο.

«Με πήρε αυτοβούλως και μιλήσαμε κάτω από όλα τα γεγονότα των ημερών. Ενδιαφέρθηκε να μάθει για τα εργασιακά – μιας που κλείσαμε οι ηθοποιοί ακριβώς έναν χρόνο που δεν δουλεύουμε. Είμαστε σε πλήρη απραξία. Εκτός των ολίγων που δουλεύουν στην τηλεόραση όλοι οι άλλοι κάθονται στα σπίτια τους και κάποιοι από αυτούς παίρνουν τα 534 του κράτους.

Η πρόεδρος ήθελε να μάθει καταρχάς το εύρος της δυστυχίας που έχει πέσει πάνω στους ηθοποιούς εξαιτίας της φτώχειας και από την άλλη όλο αυτό με τα σκάνδαλα. Πολύ σωστά τόνισε ότι ναι μεν πρέπει να μιλάμε, αλλά πρέπει να συμβουλευόμαστε νομικούς και να πηγαίνουμε εκεί που πρέπει να δίνουμε τις καταγγελίες μας για να πιάνουν τόπο» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

πηγή:newsbeast.gr