ΔΗΛΩΣΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

 "Μου έγινε πρόταση από την διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου να επιστρέψω στην ομάδα αυτη την φορά ως προπονητής.

Σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος με την ομάδα  σε δυσχερή βαθμολογική θέση κρίθηκε απαραίτητο να ενώσουμε τις δυνάμεις μας Διοίκηση-Παίκτες-Προπονητές και με την συμπαράσταση των φιλάθλων να κινούμε ένα νέο ξεκίνημα με σκοπό την βαθμολογική ανάκαμψη της ομάδας .

Με χαροποιεί ιδιαίτερα που μαζί μας θα είναι και ο Γιώργος Καραμίχαλος σας ειδικός συνεργάτης της ομάδας".

Στο μεταξύ μετά τη λύση στο θέμα προπονητή, την παραίτηση του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή υπέβαλε στην διοίκηση του Ολυμπιακού ο κ. Τέλης Καϊμπαλίδης με πολλές ευχαριστίες για την συνεργασία που είχε με όλους στην ομάδα.

Ο κ. Καϊμπαλίδης παρά το φόρτο εργασίας που είχε τον τελευταίο καιρό παρέμεινε στην ομάδα μέχρι να βρεθεί λύση και χθες υπέβαλε την παραίτησή του για επαγγελματικούς λόγους.

"Επαγγελματικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω από την ομάδα παίρνοντας μαζί μου μόνο θετικά από μια άριστη συνεργασία με όλους. Ευχαριστώ την διοίκηση του Ολυμπιακού που μου έδωσε την δυνατότητα και την ευκαιρία να προσφέρω από μια σημαντική θέση που όμως απαιτεί χρόνο που τώρα δυστυχώς δεν έχω και αν συνέχιζα δεν θα ήμουν πρώτος απ όλους εγώ ικανοποιημένος.  Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τους ποδοσφαιριστές  και φυσικά τον υπέροχο κόσμο που στήριξε και στηρίζει τις καλές προσπάθειες. Εύχομαι το αύριο να είναι το καλύτερο για τον Ολυμπιακό"