Εδωσαν το αίμα τους οι αστυνομικοί της Μαγνησίας

Εδωσαν το αίμα τους οι αστυνομικοί της Μαγνησίας

Στo πλαίσιo του εορτασμού του Αγίου Αρτεμίου, προστάτη του Σώματος

της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα εθελοντική αιμοδοσία στον αύλειο χώρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας. Όπως δήλωσε ο υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικός Διευθυντής Θανάσης Καλαμπόκας “όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τιμώντας την μνήμη του Αγίου Αρτεμίου διοργανώνεται εθελοντική αιμοδοσία. Η κινητή μονάδα του Νοσοκομείου βρέθηκε από το πρωί στον χώρο για τους αστυνομικούς που ήθελαν να δώσουν αίμα για την τράπεζα αίματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και να μας φιλά ο Άγιος.

Ο κ Καλαμπόκας δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την προσέλευση του κόσμου. Οι περισσότεροι απο τους αστυνομικούς είναι άλλωστε εθελοντές αιμοδότες. Τόσο ο Διευθυντής κ. Αλεξάκης όπως και πολλοί συνάδελφοι αστυνομικοί είναι εθελοντές αιμοδότες”.

Εδωσαν το αίμα τους οι αστυνομικοί της Μαγνησίας

Η Αιμοδοσία του Γενικού Νοσοκομείο Βόλου με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης της για την ασφάλεια του αίματος και των αιμοδοτών αλλά και για τα αποθέματα αίματος της, απύθυνε κκληση στους αιμοδότες, παλιούς και νέους να προσέλθουν με διάθεση προσφοράς στις αιμοδοσίες, που οι διάφοροι σύλλογοι και φορείς συνεχίζουν να οργανώνουν.

www.thessaliatv.gr