Ελ. Καραγιάννη: Πάνω από όλα πρέπει να είναι ο άνθρωπος

Ελ. Καραγιάννη: Πάνω από όλα πρέπει να είναι ο άνθρωπος

Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ελ. Καραγιάννη αναφέρει σε ανάρτηση:

 

Πάνω από όλα πρέπει να είναι ο άνθρωπος.  
Αυτή την αρχή έχω προσπαθήσει να «περάσω» στα παιδιά μου .

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τα εμπορικά καταστήματα του δήμου Αλμυρού για την μεγάλη βοήθεια που μου πρόσφεραν ώστε να μπορέσω  να συγκεντρώσω τα ρούχα και τα παπούτσια των παιδιών .

Το κατάστημα υποδημάτων του Γιώργου Καραπσιά και το κατάστημα παιδικών ρούχων της κ Ιωάννας Γιάννα που μου διέθεσαν ρούχα και παπούτσια κάτω του κόστους .

Το κατάστημα παιδικών ρούχων της  Όλγας  Ανδρωνά @paidika_androna όπως και το κατάστημα υποδημάτων της @xynou.shoes Δήμητρας Ξυνού που προσέφεραν  αφιλοκερδώς τα προϊόντα τους για τα παιδιά του ορφανοτροφείου Βόλου .

Ευχαριστώ  πολύ τους Δημήτρη Βαΐτση @dimitris.vaitsis και Νίκο Γεωργακόπουλο @georgakopoulos.nikos από  το σωματείο εργαζομένων της ΑΓΕΤ ,που μας ενώνει ο κοινός στόχος: η προσφορά στον συνάνθρωπο.

Και τέλος τον Πρόεδρο του Ορφανοτροφείου κ.Κωνσταντίνο Θεοδώρου, και την κ.Αντωνία Γιαννουσά-Νταοπούλου, Γενική Γραμματέα για την θερμή υποδοχή και την ενημέρωση .

Είστε άξιοι !!
Ο Θεός να σας έχει καλά για όλο αυτό που κάνετε. Να ξέρετε πως θα είμαι εδώ για ό, τι χρειαστείτε.  Στέλνω όλη μου την αγάπη στα παιδιά.
Ευγνώμων για όλα