Εντυπωσιακή υποδοχή σε Πτελεό και Αχίλλειο -Μεγάλες συγκεντρώσεις πραγματοποίησε ο Χρ. Μπουκώρος

Εντυπωσιακή υποδοχή σε Πτελεό και Αχίλλειο -Μεγάλες συγκεντρώσεις πραγματοποίησε ο Χρ. Μπουκώρος

Εντυπωσιακή υποδοχή σε Πτελεό και Αχίλλειο

Μεγάλες συγκεντρώσεις πραγματοποίησε ο Χρήστος Μπουκώρος

Στις περιοχές του Πτελεού και το Αχιλλείου, που αποτέλεσαν εκλογικά του προπύργια στις κάλπες του 2019, περιόδευσε ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος.
Μιλώντας σε πυκνές συγκεντρώσεις, στις οποίες παραβρέθηκαν πολλές δεκάδες κατοίκων των δύο κοινοτήτων, ο υποψήφιος βουλευτής αναφέρθηκε στη σχέση που τον ενώνει με τους ανθρώπους των συγκεκριμένων περιοχών, υπογραμμίζοντας πως αυτή είναι στέρεη, δυνατή, ειλικρινής και δοκιμασμένη στον χρόνο.
Με εκτεταμένες αναφορές στα έργα που προώθησε και διεκδίκησε ο ίδιος για την περιοχή, όπως ο ήδη δημοπρατημένος δρόμος Λεύκη Πτελεού – Νηές Σούρπης, αλλά και στις προσπάθειές του για την ενίσχυση της ελαιοκαλλιέργειας που αποτελεί μονοκαλλιέργεια για την περιοχή, απευθύνθηκε προς τους συγκεντρωμένους κατοίκους.
Αμέσως μετά τις ομιλίες του βουλευτή τέθηκαν πολλές ερωτήσεις και έγινε ουσιαστικός διάλογος για όλα τα θέματα που αφορούν στην περιοχή, αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος ζητήματα.
Μετά το τέλος των συγκεντρώσεων, ο βουλευτής δέχθηκε τις εγκάρδιες ευχές των παρισταμένων για νίκη της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε η χώρα να συνεχίσει την πορεία ανάπτυξης, καθώς και θερμές ευχές για επιτυχή έκβαση του αγώνα του, τον οποίο αγκάλιασαν και στις περιοχές του Πτελεού και του Αχιλλείου οι κάτοικοι με το βροντερό τους «παρών».

Φωτογραφίες από τις χθεσινές συγκεντρώσεις σε Αχίλλειο και Πτελεό του υποψηφίου βουλευτή Μαγνησίας Χρήστου Μπουκώρου