Εξοδος της Κέιτ με τα παιδιά της στο Ουίνδσορ; - Την είδαν να κάνει βόλτα με τον Τζορτζ, τον Λούις και τη Σάρλοτ

Εξοδος της Κέιτ με τα παιδιά της στο Ουίνδσορ; - Την είδαν να κάνει βόλτα με τον Τζορτζ, τον Λούις και τη Σάρλοτ

Eπιμένουν ότι την είδαν με τους πρίγκιπες Τζορτζ και Λούις και την πριγκίπισσα Σάρλοτ έξω από την κατοικία της στο Ουίνδσορ

Μία νέα πληροφορία από κάτοικο του Ουίνδσορ ότι η πριγκίπισα της Ουαλίας εθεάθη στην περιοχή σε εξωτερικό χώρο μαζί με τα παιδιά προκαλεί το ενδιαφέρον αλλά και το σταθερό πλέον ερώτημα: "Ήταν όντως η Κέιτ;" Φωτογραφικά πειστήρια πάντως δεν έχουν κυκλοφορήσει.

Μετά την "εμφάνιση" στο κατάστημα βιολογικών προϊόντων τοπικής φάρμας το περασμένο Σάββατο και τον ντόρο που ξεσηκώθηκε με πολλούς να αποφαίνονται ότι δεν υπάρχει περίπτωση η γυναίκα που περπατούσε δίπλα στον Γουίλιαμ να ήταν η Κέιτ και τον 40χρονο που έβγαλε το επίμαχο βίντεο να επιμένει ότι "την είδε με τα μάτια του", ντόπιοι επιμένουν ότι την είδαν με τα τρία παιδιά της, τους πρίγκιπες Τζορτζ και Λούις και την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Η τελευταία φορά που επιβεβαιώμενα, και χωρίς καμία αμφιβολία, η Κέιτ είχε θεαθεί να περπατά με τα παιδιά της και τον σύζυγό της. Ήταν την ημέρα των Χριστουγέννων, 25/12/2023. Έκτοτε κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν την έχουμε δει.

Ο κάτοικος της περιοχής που μίλησε στην εφημερίδα Telegraph επιμένει πάντως ότι την έχουν δει "πολλές φορές" στην περιοχή. "Μένουμε εδώ, μπαίνουν και βγαίνουν από την πίσω πύλη και ο Ντέιβ (ο φύλακάς τους) τους βάζει και τους βγάζει πολύ γρήγορα" είπε.

Και για να γίνει ακόμα πιο πειστικός τόνισε ότι "η πριγκίπισσα έρχεται συχνά εδώ, είναι έξω από το Adelaide Cottage, (την κατοικία τους στο Ουίνδσορ)".

 Ο κάτοικος Ουίνδσορ αναφερόταν σε ένα σημείο λιγότερο από 100 μέτρα από την πύλη της κατοικίας όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, αναρρώνει η Κέιτ.

Συγκεκριμένα είπε ότι η Κέιτ εθεάθη την Κυριακή στο γήπεδο τέννις του Ουίνδσορ: "Ήταν στο τένις την Κυριακή, ο φίλος μου παίζει εκεί και η Κέιτ πρόσεχε τα παιδιά, ήταν εκεί όλη την ώρα", είπε στη βρετανική εφημερίδα.

https://www.thetoc.gr