Ζήτησαν συγγνώμη και τον αποζημίωσαν για την κλοπή στη Ν.Αγχίαλο

Ζήτησαν συγγνώμη και τον αποζημίωσαν για την κλοπή στη Ν.Αγχίαλο

Ελεύθεροι αφέθηκαν ένας 23χρονος κι ο 47χρονος θείος του, Ρομά, που συνελήφθησαν

το απόγευμα του Σαββάτου στη Ν. Αγχίαλο για κλοπή κατά συναυτουργία, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.
Κατά τη χθεσινή ακροαματική διαδικασία στο Αυτόφωρο Μονομελές, οι δύο δράστες, υποστήριξαν ότι ήθελαν να πάρουν ξύλα, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από τον ιδιοκτήτη για τις ζημιές που προκάλεσαν.

Η δίωξη έπαυσε και οι δύο δράστες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το Σάββατο το απόγευμα οι δύο δράστες μετέβησαν από κοινού με ΙΧ φορτηγό ιδιοκτησίας του 23χρονου, και αφαίρεσαν σίδερα και μεταλλικά αντικείμενα ιδιοκτησίας 52χρονου από αποθήκη ιδιοκτησίας του στη Νέα Αγχίαλο.

Οι δύο δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη ο οποίος και τους καταδίωξε κλείνοντάς τους τον δρόμο, ενώ ταυτόχρονα ειδοποίησε την Αστυνομία.

Οι δράστες, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, συγκρούστηκαν με το όχημα του 52χρονου, προξενώντας φθορές στο μπροστινό μέρος.

Την Κυριακή οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και χθες η υπόθεση εκδικάστηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές.

Οι ζημιές που προκάλεσαν οι δράστες εκτιμώνται σε περίπου 2.000 ευρώ, ενώ ο 52χρονος ιδιοκτήτης, αφού ευχαρίστησε τους αστυνομικούς για την άμεση ανταπόκρισή τους, δήλωσε ότι αποζημιώθηκε και δεν επιθυμεί τη δίωξη των δραστών, με δεδομένο ότι η σύζυγος του ενός είναι σε ενδιαφέρουσα κατάσταση.

www.e-thessalia.gr