Η Κατερίνα Στικούδη με τον νεογέννητο γιο της – Τρυφερές φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Η Κατερίνα Στικούδη με τον νεογέννητο γιο της – Τρυφερές φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Τις πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της «ανέβασε» η Κατερίνα Στικούδη μέσα από το μαιευτήριο. Η τρισευτυχισμένη μητέρα απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές με τον νέο καρπό του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη.

Ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, η Κατερίνα Στικούδη έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, από τον λατρεμένο της σύντροφο, τον Βαγγέλη Σερίφη.

Το ζευγάρι, που το 2021 απέκτησε το πρώτο του παιδί, τον μικρό Βύρωνα, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου υποδέχτηκε στον κόσμο και τον δεύτερο γιο του, που θα πάρει το όνομα Νικόλας, όπως είναι και το όνομα του πατέρα της Κατερίνας Στικούδη.

Η εκρηκτική performer, που παραμένει στο μαιευτήριο, δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες, με τον νεογέννητο γιο της, τις οποίες συνόδευσε με μερικά πολύ τρυφερά λόγια.

 «Δεύτερος μπέμπης, διπλή η χαρά!!! Νικόλα μου καλώς ήρθες!!! Νομίζω ότι μοιάζεις στο μπαμπάκα μου, που θα πάρεις και το όνομά του. Σου υπόσχομαι να σε προσέχω, να είμαι δίπλα σου σε όλα και θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να κάνω τον κόσμο αυτό που σε έφερα καλύτερο. Ένα μεγάλο ”ευχαριστώ” για τόσες γλυκές ευχές, σε όλο το προσωπικό και διοίκηση του νοσοκομείου και βέβαια στον γιατρό μας, τον κ. Γιάννη Φρουδαράκη και τη Λαμπρινή μας», έγραψε στην ανάρτησή της η Κατερίνα Στικούδη.

Δείτε φωτο εδώ

πηγή newsit.gr