Η κρυφή κόρη του Πούτιν με πρώην καθαρίστρια

Η κρυφή κόρη του Πούτιν με πρώην καθαρίστρια

«Κρυφή» κόρη φαίνεται να έχει αποκτήσει ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, με μια πρώην καθαρίστρια που τώρα έχει γίνει εκατομμυριούχος με περιουσία η οποία εκτιμάται πάνω από 100 εκατ. δολάρια.

Σύμφωνα με την έρευνα της ρωσικής αντιπολιτευόμενης ιστοσελίδας Proekt, ο 68χρονος ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου είναι πατέρας της 17χρονης Ελιζαβέτας Βλαντιμιρόβνα Κριβανόγκις, την οποία απέκτησε το 2003 με την καθαρίστρια Σβετλάνα Κριβανόγκις ενώ ήταν ακόμη παντρεμένος με τη σύζυγό του Λουντμίλα, με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες.

Ο Πούτιν και η γοητευτική καθαρίστρια φαίνεται πως γνωρίστηκαν στα τέλη της δεκαετίας του '90 και εκείνη τον συνόδευε συχνά στα ταξίδια του. Η Σβετλάνα Κριβανόγκις, όταν γνώρισε τον Πούτιν, ζούσε σε ένα διαμέρισμα στην Αγία Πετρούπολη και εργαζόταν ως καθαρίστρια ενώ παράλληλα σπούδαζε οικονομικά. Σήμερα η 45χρονη Κριβανόγκις είναι κάτοχος μετοχών της τράπεζας Rossiya Bank, διαθέτει κατοικίες στο Σότσι και στη Μόσχα και είναι ιδιοκτήτρια μεγάλου κέντρου παραστάσεων και ψυχαγωγίας στην Αγία Πετρούπολη. Αμέσως μετά τη γνωριμία της με τον Ρώσο πρόεδρο, η ίδια και η οικογένειά της μετακόμισαν σε περιοχή όπου κατοικεί η ελίτ της πόλης.

Αν και φωτογραφίες της 17χρονης κοπέλας δεν έχουν δημοσιευτεί, ειδικός αναλυτής από το Πανεπιστήμιο του Μπράντφορντ στη Βρετανία, που είδε φωτογραφία της Ελιζαβέτας, δήλωσε πως η ομοιότητα μεταξύ εκείνης και του Ρώσου προέδρου είναι «εξαιρετική». Η ρωσική ιστοσελίδα αναφέρει πως το λογισμικό αναγνώρισης προσώπου έδειξε ομοιότητα σε ποσοστό 70,44% μεταξύ του Πούτιν και της 17χρονης. Το δημοσίευμα συνοδεύεται από φωτογραφία της κοπέλας μέσα σε ιδιωτικό αεροσκάφος χωρίς, όμως, να φαίνεται το πρόσωπό της. Το πιστοποιητικό γέννησης της «κρυφής» κόρης του Πούτιν δεν αναφέρει όνομα πατρός, αλλά μόνο το μεσαίο όνομα «Βλαντιμίροβνα», που, όπως συνηθίζεται στη Ρωσία, είναι το μικρό όνομα του πατέρα.

Η Σβετλάνα Κριβανόγκις

Δημοσιογράφος της ιστοσελίδας Proekt επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Κριβανόγκις, η οποία είπε πως ταξιδεύει με τρένο και αδυνατεί να απαντήσει στις ερωτήσεις του, υποσχόμενη πως θα τον καλέσει εκείνη, χωρίς όμως να το κάνει. Μάνα και κόρη, μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, έκλεισαν τους λογαριασμούς τους στα social media.

Οι «τίτλοι τέλους» στην ερωτική σχέση του Πούτιν με την πρώην καθαρίστρια έπεσαν όταν ο Ρώσος πρόεδρος συνάντησε την πρώην αθλήτρια της Ρυθμικής, Αλίνα Καμπάεβα, με την οποία φημολογείται πως έχει αποκτήσει δίδυμα αγόρια εκτός γάμου.

Το Proekt θέλει την πρώην ερωμένη του Πούτιν να βρίσκεται πολύ κοντά με τον Γιούρι Κοβαλτσούκ, τον δισεκατομμυριούχο Ρώσο ολιγάρχη και «προσωπικό τραπεζίτη» του Πούτιν, επικεφαλής και μεγαλύτερο μέτοχο της Rossiya Bank. Η τράπεζα υπέστη κυρώσεις από τη Δύση, όταν το 2014 η Ρωσία προχώρησε με στρατιωτική επιχείρηση και ένα αμφιλεγόμενο δημοψήφισμα στην προσάρτηση της Κριμαίας.

Εκπρόσωπος του Κρεμλίνου: «Κίτρινη δημοσιογραφία» το δημοσίευμα για την κόρη του Πούτιν

Το Κρεμλίνο δεν άφησε αναπάντητο το δημοσίευμα για «κρυφή» τρίτη κόρη του Πούτιν και η απάντηση ήρθε από τον εκπρόσωπο του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ. «Δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο, τίποτα που να αξίζει σχολιασμό» δήλωσε την Πέμπτη στους δημοσιογράφους ο Πεσκόφ και τόνισε πως είδε ο ίδιος το σχετικό δημοσίευμα, το οποίο χαρακτήρισε «κίτρινη δημοσιογραφία».

Η μοναδική φωτογραφία της κόρης του Πούτιν που δόθηκε στη δημοσιότητα

Την Τετάρτη ο Πεσκόφ είχε πει για το ίδιο θέμα πως ήταν η πρώτη φορά που άκουγε για αυτή τη γυναίκα. «Δεν έχω ακούσει ποτέ τίποτα γι' αυτό και δεν γνωρίζω τίποτα», ήταν η δήλωση του εκπροσώπου του Κρεμλίνου. Ο Αντρέι Ζαχάροφ, ένας εκ των δημοσιογράφων που πραγματοποίησαν τη σχετική έρευνα, έγραψε στο Twitter: «Κανείς δεν ενδιαφέρεται αν ο Πεσκόφ γνωρίζει τη Σβετλάνα Κριβανόγκις, ρωτήθηκε αν τη γνωρίζει ο Πούτιν». Ο ίδιος, έγραψε πως, αν και πολλοί τού ζητούν να δημοσιεύσει φωτογραφίες της κόρης του Πούτιν, η ιστοσελίδα, παρόλο, που τις έχει στην κατοχή της, επέλεξε να μην τις δημοσιεύσει. Όμως έγραψε: «Πιστέψτε με, αυτή είναι ένας "μικρός Πούτιν"».

Πηγή: Sun, New York Post
https://www.zougla.gr