Η Μάιλι Σάιρους αποχώρησε από δίσκο του Morrissey και ο ίδιος έμεινε χωρίς δισκογραφική

Η Μάιλι Σάιρους αποχώρησε από δίσκο του Morrissey και ο ίδιος έμεινε χωρίς δισκογραφική

Άσχημα τα νέα για τον Morrissey που – όπως όλα δείχνουν – δεν θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ του «Bonfire of Teenagers» μέσα στο 2023. Ο ίδιος ανακοίνωσε πως η Μάιλι Σάιρους ζήτησε να αφαιρεθούν τα φωνητικά της από ένα τραγούδι του δίσκου.

Πάνω από 18 μήνες πέρασαν από τη στιγμή που ο Μόρισεϊ ανακοίνωσε για πρώτη φορά το επερχόμενο άλμπουμ του «Bonfire of Teenagers» κι από ότι φαίνεται, ύστερα από τις περίεργες αναρτήσεις που έκανε στο προσωπικό του ιστολόγιο, μάλλον το LP θα μείνει στο ράφι για άλλη μια φορά αφού ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι αποχώρησε από τη δισκογραφική του εταιρεία και αποκάλυψε τα νέα για τη Μάιλι Σάιρους.

Συγκεκριμένα, ο Βρετανός τραγουδιστής έκανε γνωστό ότι η Μάιλι Σάιρους ζήτησε να αφαιρεθούν από το τραγούδι «I Am Veronica» τα φωνητικά της, χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι αποχώρησε από τη δισκογραφική Capitol Records, πριν καν προλάβει να κυκλοφορήσει η μουσική του.

Τον Νοέμβριο, ο Μόρισεϊ είχε ανακοινώσει ότι το άλμπουμ του, «Bonfire of Teenagers», το οποίο θα κυκλοφορούσε τον Φεβρουάριο του 2023, δεν ήταν πλέον στο πρόγραμμα της δισκογραφικής εταιρείας σημειώνοντας: «Η μοίρα του είναι αποκλειστικά στα χέρια της Capitol Records (Los Άντζελες)».

Ο πρώην frontman των Smiths απομονώνεται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια από το κοινό, αλλά και από τους συναδέλφους του, εξαιτίας των πολιτικών θέσεων που εκφράζει και τις ρατσιστικές του δηλώσεις.

πηγή newsit.gr