Η Μαρία Μενούνος θα γίνει μαμά – Περιμένει δίδυμα

Η Μαρία Μενούνος θα γίνει μαμά – Περιμένει δίδυμα

Η Μαρία Μενούνος θα γίνει μητέρα και το αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια που το 2017 υπεβλήθη σε αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο, θα αποκτήσει δίδυμα μέσω παρένθετης μητέρας, όπως όλα δείχνουν.

Σύμφωνα με τη Daily mail, η 42χρονη έκανε την αποκάλυψη στην εκπομπή της, Better Together, και εξομολογήθηκε ότι είναι πιθανό να μετακομίσουν με το σύζυγό της από το Λος Άντζελες στο Νάσβιλ, ώστε τα παιδιά τους να έχουν περισσότερο χώρο για να παίζουν.

«Είναι όμορφο, θα έχουμε μια οικογένεια. Θέλουμε να τα μεγαλώσουμε κάπου όπου θα υπάρχουν κι άλλα παιδιά δίπλα για να παίξουν και δεν θα φοβόμαστε. Το Λος Άντζελες δεν το έχει αυτό» είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να κρύψει τον ενθουσιασμό της που το όνειρό της γίνεται πραγματικότητα.

Να σου θυμίσουμε, ότι το 2018, ο σύζυγός της Μαρία Μενούνος, Κέβιν Αντεργκάρο, είχε δηλώσει: «Θέλουμε σίγουρα παιδιά, αλλά ανησυχώ πολύ για την Μαρία και ειδικά με μία εγκυμοσύνη και θα ήθελα να μελετήσω την χρήση μιας παρένθετης μητέρας επειδή το σώμα της έχει περάσει από την κόλαση. Θέλω απεγνωσμένα ένα μωρό, αλλά δεν θέλω να διατρέξει κανέναν κίνδυνο η υγεία της».

πηγή:T-life.gr