Η Nova και η Wind γίνονται «ένα»

Η Nova και η Wind γίνονται «ένα»

Η Nova και η Wind,  μέλη της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, γίνονται «ένα» και δημιουργούν τη νέα, μεγαλύτερη Nova, μια ισχυρή εταιρεία τηλεπικοινωνιών και ψυχαγωγίας, η οποία προσφέρει κινητή και σταθερή τηλεφωνία, internet, τηλεόραση και λύσεις προηγμένης τεχνολογίας για μεγάλα έργα πληροφορικής.

Η Nova και η Wind γίνονται ένα , για να απολαμβάνεις όλα όσα θέλεις. Γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση , απεριόριστα δεδομένα , ομιλία και μηνύματα , κορυφαία ψυχαγωγία , καλύτερες προσφορές και εξυπηρέτηση με κάθε τρόπο και όλα ψηφιακά! Από σήμερα Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, καλωσορίζουμε την νέα μεγαλύτερη Nova!

Ο συνεργάτης της Wind στον Αλμυρό Χρήστος Μάγγας γιορτάζει την «αλλαγή» σε αυτήν την συνένωση των δυο εταιρειών, στην κεντρική πλατεία Αλμυρού (Βασ. Κων/νου 97Α) στο κατάστημα της νέας Nova.  Στο κατάστημα θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για όλα τα νέα ακόμα πιο οικονομικά προγράμματα, η ομάδα του καταστήματος θα σας λύσει όλες τις απορίες σε σχέση με την αλλαγή αυτή, ενώ θα σας ενημερώσουν για κάθε προσφορά και ευκαιρία.