Κοντά στο επίσημο λανσάρισμα το Tesla Cybertruck

Κοντά στο επίσημο λανσάρισμα το Tesla Cybertruck

Το πολυσυζητημένο project της Tesla, βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στις εκθέσεις της εταιρείας, κάτι που το αποδεικνύουν περίτρανα νέες εικόνες.

Το Cybertruck αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» μοντέλα όχι μόνο για της Tesla, αλλά και για το σύνολο της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς το ηλεκτρικό pick-up λόγω εξωγενών παραγόντων καθυστέρησε σημαντικά την παραγωγή του.

Όμως, όπως όλα δείχνουν τα όποια προβλήματα λύθηκαν και η συναρμολόγηση του Cybertruck ξεκίνησε στις εγκαταστάσεις της Tesla, στο Freemont. Μάλιστα, αδιάψευστος μάρτυρας αποτελεί η φωτογραφία όπου μια παρτίδα από τουλάχιστον εννέα ηλεκτρικά pickup οδεύουν προς την πολιτεία της Καλιφόρνια.  

Να θυμίσουμε ότι τον Νοέμβριο του 2019, ο Ίλον Μασκ παρουσίασε για πρώτη φορά την πρωτότυπη εκδοχή του Cybertruck, με τον σχεδιασμό του να είχε προγραμματιστεί για το 2021. Όμως λίγους αργότερα ο εκκεντρικός ιδρυτής της Tesla ανακοίνωσε αλλαγές στο χρονοδιάγραμμα, λόγω πολυπλοκότητας στην κατασκευή του. Πάντως όπως όλα δείχνουν η εκτενής παραγωγή του Cybertruck θα ξεκινήσει το 2024.

πηγή ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ