Κ. Ρέππος: Ευχαριστώ τη διοίκηση για την άψογη συνεργασία- Αμοιβαία εκτίμηση, εμπιστοσύνη και μία πολύ καλή φιλία

Κ. Ρέππος: Ευχαριστώ τη διοίκηση για την άψογη συνεργασία- Αμοιβαία εκτίμηση, εμπιστοσύνη και μία πολύ καλή φιλία

Μετά από δύο χρόνια ο Κώστας Ρέππος

αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του ΓΣΑ έχοντας αφήσει αξιόλογο έργο σε αυτό το διάστημα. Θυμίζουμε ότι ανέλαβε μία ομάδα από σχεδόν μηδενική βάση που είχε αξιόλογη παρουσία με καλό ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ καταλαμβάνοντας τόσο πέρυσι, όσο και φέτος την 6η θέση. Μάλιστα, φέτος έφτασε και μέχρι τους «4» του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, χάνοντας σε συγκλονιστικό ημιτελικό με 4-3 από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Γ.Σ. Αλμυρού με την οποία ευχαριστεί τον Κώστα Ρέππο για την προσφορά του στην ομάδα είναι η εξής: «Η διοίκηση του ΓΣΑ ανακοινώνει πως μετά από δύο χρόνια πετυχημένης συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα, δεν θα συνεχίσουμε την επόμενη αγωνιστική σεζόν με τον Κώστα Ρέππο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά για την προσφορά του στον Γ.Σ. Αλμυρού διότι πέρα από τα θετικά αποτελέσματα, μας κέρδισε όλους με το ήθος και τον άψογο χαρακτήρα του. Δεν τον γνωρίζαμε προσωπικά όταν ήρθε λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της περιόδου 2021-22, αλλά δεθήκαμε σε αυτή την κοινή πορεία μας, φεύγει ως φίλος και είναι σίγουρο ότι στον Αλμυρό ο Κώστας Ρέππος δημιούργησε μόνο φίλους».

Ο ίδιος ο Κώστας Ρέππος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ύστερα από δύο υπέροχα χρόνια στον μεγάλο και ιστορικό αυτό σύλλογο αποφασίσαμε από κοινού με τη διοίκηση να μην συνεχιστεί η συνεργασία μας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση για την τιμή που μου έκανε να είμαι μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας και για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Υπήρξε αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη και από δω και πέρα μία πολύ καλή φιλία. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την άριστη συνεργασία που είχαμε και για όλα αυτά που πετύχαμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Είμαι περήφανος που συνεργάστηκα μαζί τους γιατί εκτός από την μεγάλη τους ποδοσφαιρική αξία είναι παιδιά με αρχές και ήθος.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που ήταν πάντα δίπλα μας και στήριξαν την ομάδα ειδικά στις δύσκολες στιγμές. Εύχομαι από καρδιάς στην ομάδα να έχει μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον».

www.e-thessalia.gr