Μαγνησία: Ανήρτησε φωτογραφίες της πρώην συζύγου του σε ιστότοπο ερωτικών γνωριμιών!

Μαγνησία: Ανήρτησε φωτογραφίες της πρώην συζύγου του σε ιστότοπο ερωτικών γνωριμιών!

Ένοχο έκρινε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έναν 24χρονο Βολιώτη, που κατηγορούνταν για μετάδοση μέσω διαδικτύου ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και τον καταδίκασε σε φυλάκιση 2 μηνών, με αναστολή ενός έτους.
Κατηγορούμενος ήταν ένας 24χρονος, που εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο, ο οποίος τον Ιούλιο του 2018 ανάρτησε φωτογραφίες της 24χρονης πρώην συζύγου του σε ιστοσελίδα ερωτικών γνωριμιών. Ο νεαρός φέρεται να έφτιαξε προφίλ με το χαϊδευτικό όνομα της πρώην συζύγου του και ανέβασε τις φωτογραφίες της.
Η γυναίκα που βρέθηκε στο Δικαστήριο κατέθεσε ότι σε έναν καβγά του ζευγαριού πήρε το κινητό τηλέφωνο του άνδρα της από το χέρι και είδε τις φωτογραφίες της αναρτημένες.
Ισχυρίστηκε δε ότι το ζευγάρι ήταν παντρεμένο, όταν ανέβασε τις φωτογραφίες, και σήμερα έχουν χωρίσει. Επίσης η παθούσα κατέθεσε ότι ο 24χρονος είπε σε συγγενείς του ότι είχε ανεβάσει τις φωτογραφίες της γυναίκας για πλάκα…
Ο συνήγορος υπεράσπισης του 24χρονου αρνήθηκε ότι ο πελάτης του έκανε την πράξη και ισχυρίστηκε ότι η νεαρή ήταν το άτομο που ανέβασε τις φωτογραφίες στο σάιτ.
Το Δικαστήριο τελικά καταδίκασε τον νεαρό, αναγνωρίζοντας το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.

www.magnesianews.gr