Μεταφέρεται στην Κασσαβέτεια το Κατάστημα Κράτησης Βόλου

Μεταφέρεται στην Κασσαβέτεια το Κατάστημα Κράτησης Βόλου

Μεταφέρεται στην Κασσαβέτεια το Κατάστημα Κράτησης Βόλου – Όσα είπε η Νικολάου για τους «4» που διώκονται

Στον Βόλο βρέθηκε χθες, η Γενική Γραμματέας της Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, κάνοντας σημαντικές ανακοινώσεις γύρω από το θέμα των φυλακών, ενώ είχε και συνομιλία με σωματεία και φορείς του Νομού Μαγνησίας για την δίωξη τεσσάρων μελών του Συλλόγου των φυλακών Κασσαβέτειας.

Όσον αφορά την μεταφορά του Καταστήματος Κράτησης Βόλου, η κα. Νικολάου ανέφερε, «το κατάστημα θα μεταφερθεί σε 200 στρέμματα στην Κασσαβέτεια. Θα ονομαστεί Πολυδύναμο Κέντρο Κράτησης Ανηλίκων και Νέων Κρατουμένων, θα είναι σύγχρονο και θα περιέχει ψυχιατρική μονάδα, ιατρική μονάδα, όσο και πειθαρχική μονάδα», ενώ κλείνοντας ανέφερε ότι, «θα είναι 800 θέσεων και η μεταφορά θα ολοκληρωθεί μέχρι το 2025».

Τέλος, μιλώντας με τους εκπροσώπους σωματείων και φορέων της Μαγνησίας για την κατηγορία των τεσσάρων υπαλλήλων της Κασσαβέτιας ανέφερε ότι, «όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους, έχουν γίνει οι προσφυγές. Ο νόμος έχει ακολουθηθεί και δεν υπάρχει παραβίαση», καλώντας παράλληλα σε εκ νέου συνάντηση τους φορείς στο γραφείο της.

www.taxydromos.gr