Με επιτυχία η φιλανθρωπική εκδήλωση για τη "Φλόγα' στον Αλμυρό (βίντεο&φωτο)

Με επιτυχία η φιλανθρωπική εκδήλωση για τη "Φλόγα' στον Αλμυρό (βίντεο&φωτο)

Με μεγάλη ανταπόκριση από τους πολίτες του Αλμυρού πραγματοποιήθηκε το φιλανθρωπικό δείπνο στο "Αρχοντικό" στο δάσος Κουρί από το Τμήμα της "Φλόγας" Μαγνησίας και την ομάδα φίλων «Φλόγας» Αλμυρού, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Την εκδήλωση άνοιξε ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος καλωσορίζοντας τον κόσμο. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η κ.Ντίνα Τριανταφύλλου ιδρυτικό μέλος της "Φλόγας", η οποία είπε λίγα λόγια για το Σύλλογο και ευχαρίστησε θερμά όσους βοηθούν στο έργο που επιτελείται μέσα από το Σύλλογο και όπως συγκεκριμένα ανέφερε έργο πολιτείας καθώς έχουν υποκαταστήσει σχεδόν το Υπουργείο Πρόνοιας και Υγείας. Και συμπλήρωσε ότι δεν μπορούν δεν γίνεται να περιμένουν το κράτος να κινηθεί λόγω γραφειοκρατικών ζητημάτων, πρέπει να κινηθούν σχεδόν όλα από την συμπαράσταση και προσφορά των πολιτών.

Στη συνέχεια απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα  από την κ.Τριανταφύλλου στον κ. Άγγελο Κριτσιώτη για την προσφορά του στη "Φλόγα".

Η κ.Μαρία Κοκκινούδη παρουσίασε το ψυχαγωγικό πρόγραμμα της εκδήλωσης το οποίο περιελάμβανε χορευτικά από τις δασκάλες χορού κ.Μαρίτα Τσιάτσιου δασκάλα χορού-χορογράφος-σπουδές παιδαγωγικά, κ.Κορίνα Χριστακοπούλου σχολή Μπαλέτου αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Ακολούθησε σύντομη επίδειξη μόδας με ρούχα και κοσμήματα από καταστήματα της περιοχής, τα οποία δημοπρατήθηκαν για το Σύλλογο. Η παρουσίαση έγινε από την κ.Εύη Μπέη Χατζηκυριάκου, σύζυγο του δημάρχου Αλμυρού.

Η εκδήλωση έκλεισε με μουσική από την μουσική παρέα "ΛΑΪΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ".

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ