Με τεχνολογία αυτοκινήτου το ηλεκτρικό ποδήλατο της Rimac

Με τεχνολογία αυτοκινήτου το ηλεκτρικό ποδήλατο της Rimac

Είναι γεγονός ότι όταν η Rimac ανακοίνωσε την κατασκευή του πρώτου της supercar όλοι ενθουσιάστηκαν. Η Τα ηλεκτρικά ποδήλατα είχαν μεγάλη επιτυχία για την Rimacκροατική φίρμα όντως προχώρησε στην κατασκευή του Concept One ένα ηλεκτρικό supercar με απίστευτες επιδόσεις καθώς ανακοίνωνε 1.287 ίππους και 355Km/h τελικής ταχύτητας.

Στην πραγματικότητα όμως η Rimac πουλάει περισσότερα ηλεκτρικά ποδήλατα από ότι αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να ρίξει και λίγο το βάρος της προς τα εκεί. Σε συνεργασία λοιπόν με την επίσης κροατική εταιρεία του Sucic  κατασκεύασε ένα από τα πλέον γρήγορα ηλεκτρικά ποδήλατα της αγοράς το Greyp.

Νέος ηλεκτροκινητήρας και κορυφαίες αναρτήσεις

Αυτό έγινε όμως το μακρινό 2013. Τώρα οι Κροάτες της Rimac αποφάσισαν να ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις Κάμερα εμπρός και πίσω συνεχόμενης καταγραφήςτους και να φτιάξουν ένα εξαιρετικό ποδήλατο. Στο Greyp G6 λοιπόν τοποθετήθηκε ένας ηλεκτροκινητήρας 250W με ταχύτητα που φτάνει τα 45Km/h, ένα πλαίσιο από ανθρακονήματα και αναρτήσεις με διαδρομή 150mm πλήρως ρυθμιζόμενη και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό.

Ένα ποδήλατο βουνού που μοιάζει με μοτοσικλέτα enduro για σκληρή χρήση χωρίς να καταλαβαίνει τίποτα. Εντυπωσιακή είναι επίσης η μεγάλη οθόνη που διαθέτει το στο εμπρός μέρος ενώ είναι εξοπλισμένο με κάμερα τόσο εμπρός όσο και πίσω που έχουν συνεχή καταγραφή. Ειδικά η συνδεσιμότητα που διαθέτει το συγκεκριμένο ποδήλατο είναι επιπέδου... αυτοκινήτου.

πηγή:zougla.gr