Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Εδώ και πέντε έτη ζω μεσοτοιχία με τον κύριο Κώστα Πολυχρονόπουλo»

Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Εδώ και πέντε έτη ζω μεσοτοιχία με τον κύριο Κώστα Πολυχρονόπουλo»

Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε  στη γνωριμία του με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, ο οποίος ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

«Εδώ και πέντε έτη ζω μεσοτοιχία σχεδόν με τον κύριο Πολυχρονόπουλο, τον Κώστα από τον “Άλλον Άνθρωπο”. Αυτά που έχω να πω για αυτόν τον χριστιανό είναι τα καλύτερα», ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Στη συνέχεια ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είπε: «Τον βλέπω ότι όλη μέρα αγωνίζεται για να ταΐζει εξαρτημένους, είτε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, είτε άλλους ανθρώπους, είτε πρόσφυγες, είτε εν πάση περιπτώσει, ανθρώπους που είναι “χτυπημένοι”. Από εκεί και πέρα δεν έχω δει κάτι περίεργο, μου κάνουν τρομερή εντύπωση όλα αυτά που ακούγονται. Δεν μου έχει ζητήσει ο άνθρωπος ποτέ κάτι, που έχω προσφερθεί πολλές φορές να βοηθήσω».

«Δεν έχω να πω κάτι κακό γι’ αυτόν τον άνθρωπο, έχω να πω τα καλύτερα λόγια και γι’ αυτόν και για την αδελφή του που τους βλέπω ότι είναι εκεί», πρόσθεσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

«Ούτε άκουσα, ούτε είμαι παππάς να συγχωρέσω, ούτε εισαγγελέας να δικάσω. Απευθύνεσαι σε παππάδες να συγχωρέσουν, ή Εισαγγελείς, Γραμματείς και Φαρισαίους, όπως έχετε γίνει όλοι οι δημοσιογράφοι. Μην δικάζετε ανθρώπους χωρίς να έχει αναλάβει ο νόμος», κατέληξε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

πηγή govastileto.gr