Νέα Lamborghini με 1.000 ίππους!

Νέα Lamborghini με 1.000 ίππους!

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης αναμένεται να παρουσιάσει η Lamborghini για πρώτη φορά, ένα νέο μοντέλο με απόδοση ισχύος που θα φτάνει τους 1.000 ίππους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βρετανία, η Lamborghini είναι πολύ πιθανό να παρουσιάσει ένα πρωτότυπο (όπως έγινε και με την Terzo Millennio) υβριδικού υπεραυτοκινήτου με απόδοση 1.000 ίππων (ίσως και παραπάνω). Από τα λίγα στοιχεία που έχουν μέσω των δημοσιευμάτων γίνει γνωστά, το αυτοκίνητο σε κόστος θα ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο κινητήρας βενζίνης του υβριδικού συνόλου, θα είναι ένας V12.

Το όνομα του πρωτοτύπου μέχρι στιγμής είναι εσωτερικός της Lamborghini κωδικός, LB48H και ήδη έχει γνωστοποιηθεί στους πελάτες της εταιρείας από τον περασμένο χρόνο. Αν τα παραπάνω ισχύουν, το αυτοκίνητο που τουλάχιστον σε πρώτη φάση θα είναι ιδιαίτερα περιορισμένης παραγωγής, κατά πάσα πιθανότητα θα έχει προπωληθεί πριν παρουσιαστεί επίσημα στο ευρύτερο κοινό. Μέχρι στιγμής από τη Lamborghini δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για το επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Στον προγραμματισμό όμως των συνεντεύξεων τύπου και των παρουσιάσεων, υπάρχει –χωρίς άλλες λεπτομέρειες- μια «κράτηση» για λογαριασμό της Lamborghini, για τις 10 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί.

πηγή:ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ