Ο Γ.Σ. Αλμυρού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με το Hellenic Coin

Ο Γ.Σ. Αλμυρού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με το Hellenic Coin

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με το Hellenic Coin, το οποίο θα αποτελέσει τον χορηγό της ομάδας μας για τα τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ.
Με μεγάλη μας χαρά λοιπόν ανακοινώνουμε τον νέο μας ισχυρό συμπαίκτη και αρωγό για την φετινή προσπάθεια που θα κάνουν τα τμήματα της ομάδας μας.
Το Hellenic Coin συμβαδίζει με τις φιλοδοξίες και τους στόχους του συλλόγου μας και γι’ αυτό τον λόγο θα αποτελέσει τον βασικό χορηγό μας για φέτος, ευελπιστώντας σε μια χρονιά γεμάτη κατακτήσεις και επιτυχίες εκατέρωθεν.
Το Hellenic Coin αποτελεί το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα, δημιουργήθηκε το 2015 και επιδιώκει να αποτελέσει εναλλακτικό του Ευρώ ως συναλλακτικό μέσο, να προσφέρεται ως επιβράβευση από καταστήματα λιανικής προς τους πελάτες τους, να συνδεθεί με τους ανερχόμενους τομείς της ενέργειας, της ηλεκτροκίνησης, και περιβαλλοντικής διαχείρισης και να αποτελέσει φορέας τεχνογνωσίας για την δημιουργία νέων Blockchain εφαρμογών. Εκπροσωπεί το μέλλον στις συναλλαγές με ψηφιακά νομίσματα και βασικός του στόχος είναι να γίνει αναγνωρίσιμο σε επενδυτές εκτός κρυπτό-κοινότητας και να το εμπιστευτούν οι καταναλωτές για τις συναλλαγές τους.
Στο προσεχές διάστημα, θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου για την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας μας καθώς επίσης και μια παρουσίαση του Hellenic Coin.