Πανηγύρεις Ζωοδόχου Πηγής - Γιορτάζει το Νεοχωράκι Αλμυρού

Πανηγύρεις Ζωοδόχου Πηγής - Γιορτάζει το Νεοχωράκι Αλμυρού

Την Παναγία Ζωοδόχο Πηγή εορτάζει η Εκκλησία μας την Παρασκευή 10/5.

Επίκεντρο του εορτασμού στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος θα είναι ο φερώνυμος Ιερός Ναός του Λόφου Γορίτσης, όπου την παραμονή της εορτής, στις 7.00 μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Της Ιεράς Πανηγύρεως θα προεξάρχει ο Αρχιμ. Μάξιμος Παπαϊωάννου, Πρωτοσύγκελλος, ο οποίος θα ομιλήσει.

Στις 6.00 μ.μ. θα τελεστεί ο Μεθεόρτιος Εσπερινός και ο Παρακλητικός Κανόνας στην Παναγία Ζωοδόχο Πηγή, όπου θα αναχωρήσει και η Ιερά Εικόνα.

Ολόκληρο το πρόγραμμα της πανηγύρεως δημοσιεύεται εδώ.

Πανηγυρίζουν επίσης, οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:

Ζωοδόχου Πηγής Βυζίτσης

 Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Φιλοκτήμων – Σταμόπουλου Σαμαρά, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρεσβ. Γεωργίου Κορνούτου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ζωοδόχου Πηγής Νεοχωρακίου Αλμυρού

 Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Πρωτ. Ευσταθίου Βαρβαρέλη, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ζωοδόχου Πηγής Μετοχίου Αργαλαστής

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Νεκταρίου Παναγιωτακοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία,ιερουργούντος του Πρωτ. Γεωργίου Παπαγεωργίου, ο οποίος θα ομιλήσει