Παραχώρηση άδειας χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Αλμυρού στους αναγνωρισμένους Συλλόγους

Παραχώρηση άδειας χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Αλμυρού στους αναγνωρισμένους Συλλόγους

Την παραχώρηση άδειας χρήσης των αθλητικών

εγκαταστάσεων του Δήμου στους αναγνωρισμένους Συλλόγους αποφάσισε στην χθεσινή του συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού.
Ο Πρόεδρος εισηγούμενος το ανωτέρω θέμα της ημερήσιας διάταξης έθεσε υπόψη του Συμβουλίου την από με αριθ. 10944/23-7-2020 εισήγηση του Αυτοτελές Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου η οποία αναφέρει τα ακόλουθα:
Σύμφωνα με το Ν.3463/2006 άρθρο 185 παρ. 2 το Δημοτικό Συμβούλιο μπορεί να παραχωρεί δωρεάν τη χρήση ακινήτων (αθλητικών εγκαταστάσεων) σε άλλα νομικά πρόσωπα που ασκούν αποκλειστικά και μόνο δραστηριότητα, η οποία είναι κοινωφελής ή προάγει τα τοπικά συμφέροντα.
Με σχετικές αιτήσεις τους οι παρακάτω αναγνωρισμένοι Αθλητικοί Σύλλογοι του Δήμου μας, ζητούν την παραχώρηση άδειας χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου για τις ανάγκες τους.

Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα και παραχωρεί την χρήση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου στους παρακάτω Αθλητικούς
Συλλόγους για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, ως κατωτέρω:

1. Παραχωρεί στον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού το Δημοτικό Στάδιο για τις προπονήσεις, τη διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων, για τη συμμετοχή του ποδοσφαιρικού τμήματος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και στο Κύπελλο ΕΠΣΘ και το Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου για τις προπονήσεις, τη διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων, για τη συμμετοχή του Τμήματος
Μπάσκετ στο πρωτάθλημα και κύπελο της ΕΣΚΑΘ Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και του Τμήματος Βόλεϊ στο πρωτάθλημα και κύπελο της ΕΣΠΕ.ΚΕ.Λ Α΄ & Β΄ Εθνικής Κατηγορίας

2. Παραχωρεί στον Γυμναστικό Σύλλογο Αχιλλείου «ΑΧΙΛΛΕΥΣ» το γήπεδο Αχιλλείου, για τις προπονήσεις, τη διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων, για τη συμμετοχή της ομάδας ποδοσφαίρου του Συλλόγου στη Β΄ κατηγορία ΕΠΣΘ.

3. Παραχωρεί στον Αθλητικομορφωτικό Σύλλογο Πτελεού «ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ» το γήπεδο Πτελεού, για τις προπονήσεις, τη διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων, για τη συμμετοχή της ομάδας ποδοσφαίρου του Συλλόγου στην Α΄ κατηγορία ΕΠΣΘ.

4. Παραχωρεί στην Αθλητική Ένωση Ευξεινούπολης «ΔΗΜΗΤΡΑ» το γήπεδο Ευξεινουπόλεως για τις προπονήσεις, τη διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων, για τη συμμετοχή του ποδοσφαιρικού τμήματος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

5. Παραχωρεί στον Αθλητικό Σύλλογο Σούρπης «ΑΙΑΣ» το γήπεδο Σούρπης για τις προπονήσεις, τη διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων, για τη συμμετοχή της ομάδας ποδοσφαίρου του Συλλόγου στην Α΄ κατηγορία ΕΠΣΘ.

6. Παραχωρεί στον Αθλητικό Σύλλογο Πλατάνου «ΟΙ ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ» το γήπεδο Πλατάνου για τις προπονήσεις, τη διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων, για τη συμμετοχή της ομάδας ποδοσφαίρου του Συλλόγου στην Α΄ κατηγορία ΕΠΣΘ.

7. Παραχωρεί στον Αθλητικομορφωτικό Σύλλογο Αγίων Θεοδώρων «ΗΡΑΚΛΗΣ» το Γηπέδου Αγίων Θεοδώρων για τις προπονήσεις, τη διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων, για τη συμμετοχή της ομάδας ποδοσφαίρου του Συλλόγου στην Β΄ κατηγορία ΕΠΣΘ.

8. Παραχωρεί στον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Αλμυρού (Ε.Ο.Σ.) το Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου για τις δραστηριότητες του συλλόγου στην αγωνιστική αναρρίχηση και την παραχώρηση άδειας χρήσης των ανοικτών γηπέδων αντισφαίρισης (τένις) στο ΚΟΥΡΙ για τις δραστηριότητες συλλόγου στην αγωνιστική αντισφαίριση (τένις).

9. Παραχωρεί στην Ακαδημία Σκακιού και Καλαθοσφαίρισης Αλμυρού «ΤΙΤΑΝΕΣ» το Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου για τις προπονήσεις, τη
διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων, για τη συμμετοχή του Τμήματος Μπάσκετ στο πρωτάθλημα και κύπελο της ΕΣΚΑΘ.