Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ: Ο άγριος καβγάς που τους οδήγησε στον χωρισμό και μετά στον γάμο

Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ: Ο άγριος καβγάς που τους οδήγησε στον χωρισμό και μετά στον γάμο

Μπορεί να είναι ένα από τα πιο διάσημα, λαμπερά και ευτυχισμένα ζευγάρι, όμως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έχουν περάσει τα δικά τους σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους.

Όπως πολλά ζευγάρια έτσι και η Κέιτ με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, που είναι παντρεμένοι εδώ και 12 χρόνια, έφτασαν στον χωρισμό.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον πήραν, σύμφωνα με την Express, την απόφαση να χωρίσουν το 2007, λίγα χρόνια μετά την έναρξη της σχέσης τους.

Ο χωρισμός τους, που αιφνιδίασε πολλούς από τους βασιλικούς παρατηρητές, προκλήθηκε από την απόφαση του πρίγκιπα Ουίλιαμ να μην περάσει την παραμονή Πρωτοχρονιάς με την οικογένεια της Κέιτ το 2006.

Ήταν ξεκάθαρο ότι πρόκειτο για τον Ουίλιαμ και σίγουρα υπήρχε χωρισμός
Αυτός ήταν ένας από τους λόγους πίσω από την απόφαση του αγαπημένου ζευγαριού να επανεκτιμήσει τη σχέση του.

Ένας από τους τότε συναδέλφους της Κέιτ Μίντλετον υποστηρίζει πως είδε την πριγκίπισσα της Ουαλίας να δέχεται το τηλεφώνημα του χωρισμού στο πάρκινγκ του γραφείου στο Λονδίνο.

«Ήταν ξεκάθαρο ότι πρόκειτο για τον Ουίλιαμ. Και σίγουρα υπήρχε χωρισμός» σημείωσε μιλώντας για την τηλεφωνική επικοινωνία στην οποία είχε γίνει μάρτυρας.

«Λίγοι άνθρωποι το πρόσεξαν. Επειδή είναι αρκετά ασυνήθιστο πράγμα να το κάνει. Είχε βγει επίτηδες έξω για να μιλήσει γιατί δεν ήθελε να την ακούσουν» δήλωνε εκείνη την εποχή στη Mirror.

«Το τηλεφώνημα ήταν σίγουρα ένας καβγάς ζευγαριού»
«Η Κέιτ περπατούσε πάνω – κάτω. Φαινόταν αναστατωμένη σαν να είχε μια διαφωνία. Αλλά δεν έκλαιγε. Είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως είχαν προβλήματα με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Τώρα είναι ξεκάθαρο περί τίνος πρόκειται. Όταν επέστρεψε στο γραφείο, δεν είπε τίποτα και εξαφανίστηκε για το υπόλοιπο της ημέρας.

Δεν σκεφτήκαμε τίποτα εκείνη τη στιγμή. Αλλά κοιτάζοντας πίσω, το τηλεφώνημα ήταν σίγουρα ένας καβγάς ζευγαριού», συμπλήρωνε η πηγή.

Η ιστορία αγάπης του ζευγαριού είχε ξεκινήσει όταν άρχισαν και οι δύο να σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο St Andrews στη Σκωτία το 2001.

Αφού η σχέση τους ξεκίνησε ως φιλική, η Κέιτ και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ άρχισαν να έρχονται πιο κοντά το 2002. Φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί δύο χρόνια αργότερα. Όταν η Κέιτ συνόδευσε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ σε ένα οικογενειακό ταξίδι για σκι στην Ελβετία.

Αφού ξεπέρασαν τα όποια προβλήματα εμφανίστηκαν στη σχέση τους, ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους το 2010. Και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον επόμενο χρόνο.

Πηγή: in.gr, madata.gr