Σάρον Στόουν: Έχασε 18 εκατ. δολάρια μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Σάρον Στόουν: Έχασε 18 εκατ. δολάρια μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Η Σάρον Στόουν σε συνέντευξη της «Hollywood Reporter» αποκάλυψε ότι έχασε 18 εκατ. δολάρια σε αποταμιεύσεις μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο της προκάλεσε εγκεφαλική αιμορραγία για εννέα ημέρες.

Δεν είχα καθόλου χρήματα

«Είχα αποταμιεύσει 18 εκατ. δολάρια, αλλά όταν είδα τον τραπεζικό μου λογαριασμό είχαν χαθεί όλα. Το ψυγείο μου, το τηλέφωνό μου, τα πάντα, ήταν σε ονόματα άλλων ανθρώπων. Δεν είχα καθόλου χρήματα», δήλωσε η Στόουν.

Σύμφωνα με την ηθοποιό η οποία αποφάσισε να ασχοληθεί και με τη ζωγραφική, η περιπέτεια που πέρασε στάθηκε η αφορμή να αλλάξει 100% τον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλός της και τον τρόπο που σκέφτεται.

«Ένας βουδιστής μοναχός μου είπε ότι μετενσαρκώθηκα στο ίδιο σώμα. Είχα μια εμπειρία θανάτου και μετά με έφεραν πίσω. Όλα άλλαξαν. Η αίσθηση της όσφρησης, η όρασή μου, η αφή μου. Δεν μπορούσα να διαβάσω για μερικά χρόνια. Πολλοί άνθρωποι νόμιζαν ότι θα πέθαινα».

Αν δαγκώσεις τον σπόρο της πικρίας, δεν σε αφήνει ποτέ
Στη συνέχεια εξήγησε πως κατάφερε να προχωρήσει μετά τα όλα όσα συνέβησαν στη ζωή της..

«Αποφάσισα να μην κολλήσω στο ότι είμαι άρρωστη ή σε οποιαδήποτε πικρία ή θυμό. Αν δαγκώσεις τον σπόρο της πικρίας, δεν σε αφήνει ποτέ. Αλλά αν κρατάς την πίστη, ακόμα κι αν αυτή η πίστη έχει το μέγεθος ενός σπόρου μουστάρδας, θα επιβιώσεις. Έτσι, ζω για τη χαρά τώρα».

Τα φτωχά παιδικά χρόνια

«Ο μπαμπάς μου έβγαζε 14.000 δολάρια το χρόνο και είχε τέσσερα παιδιά και θεωρούμασταν πλούσιοι στην κοινότητά μας επειδή είχα σχολικά παπούτσια και παπούτσια για παιχνίδι.

Μεγάλωσα σε ένα μέρος χωρίς φανάρια. Υπήρχαν 87 άτομα στην τάξη μου. Τα παιδιά οδήγησαν τα τρακτέρ τους στο σχολείο αφού έκαναν τις δουλειές τους. Αλλά ξέρετε τι, μόλις έμαθα ότι έχω βασιλικό γαλλικό αίμα.

Μόλις έκανα αυτή την εκπομπή στο PBS, Finding Your Roots , και αποδεικνύεται ότι είμαι συγγενής με τον Καρλομάγνο. Είμαι από μια μακρά σειρά βασιλιάδων στη Γαλλία.»

www.in.gr